Lalovac: Sezona je podbacila, rebalans proračuna u rujnu

Autor: Poslovni.hr , 28. srpanj 2014. u 17:57
Boris Lalovac na nedavnom ATP Vegeta Croatia Openu (Photo: Petar Glebov/PIXSELL)

Ministar financija Boris Lalovac najavio je rebalans proračuna u rujnu te priznao da je turistička sezona podbacila.

Ministar financija Boris Lalovac najavio je rebalans proračuna u rujnu te priznao da je turistička sezona podbacila, piše Dnevnik.hr.

Zbog lošeg vremena, ali očito i promašene turističke strategije državna je blagajna pretrpjela golemu štetu što je samo ubrzalo rebalans, navodi portal. Lalovac je rekao da će rebalansom biti obuhvaćeni svi pa i zaposleni u javnom sektoru. Ponovio je da ne odustaje od ukidanja najviše stope poreza na dohodak.

Prijedlog koji je iznio na užem kabinetu Vlade smatra ključnim za pokretanje određenog dijela potrošnje i stimuliranje građana da što više rade i za to ne budu kažnjeni.

Komentari (14)
Pogledajte sve

eto…napokon ste se podrugljivošću, skupim AC, gorivom, predatorskom policijom i komunalnim redarima, lošim ugostiteljstvom, skupim parkingom, ležaljkama i naplatom bogtepitaštosvene riješili istočnoeu i domaćeg smeča te jadransku obalu sveli na dubrovnik, hvar i istru i sada vam opet nije pravo[emo_vrtimise]


Zanimljivo je i kako nije prozvao svoje ministarstvo radi uvođenja neviđenog lihvarskog poreza na međunarodni autobusni prijevoz od 25% čime je veliki broj prijevoznika odlučio zaobići Hrvatsku.

Vaš link …


kladio bih se da milanović to niti ne zna!
A i paše mu jer je njegova glavna zadaća Hrvatsku što više osiromašiti i približiti “regionu”. I u tome je uspješan kao i englezi koji su ga ustoličili.

Pa otkuda rebalans ako se ne diraju plaće, privilegije, javna uprava….možda će zatvoriti zdravstvo … ili se jednostavno opet zadužiti

Državne tvrtke kupuju 1644 nova automobila za 256.000.000,00 .

Umjesto da ju iznajme turistima Milanović se odmara u Bakarićevoj vili.

http://www.vecernji.hr/hrvatska/zoran-milanovic-s-obitelji-ce-se-odmarati-u-tzv-bakaricevoj-vili-952916

New Report

Close