Kruži još jedna lažna nagradna igra, ne nasjedajte na nju

Autor: Poslovni.hr , 27. lipanj 2019. u 16:31
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Napominjemo kako Optima Telekom nije organizator ovih nagradnih igara te stoga pozivamo korisnike na oprez, kažu iz te tvrtke.

Iz Optime Telekoma upozoravaju korisnike da ne nasjedaju na lažne nagradne igre koje kruže Internetom, prenosi Večernji list.

– Poruke ovakvog sadržaja najčešće za cilj imaju na prijevaran način pribaviti osobne podatke u svrhu zlouporabe, a mogu sadržavati i poveznice na zlonamjerne stranice ili datoteke- objašnjavaju iz Optime Telekoma. Radi se o lažnim porukama koje korisnici dobivaju, a sadrže obavijest o osvajanju vrijednih nagrada, najčešće mobitela, te traže osobne podatke kako bi mogli preuzeti nagradu.

– Napominjemo kako Optima Telekom nije organizator ovih nagradnih igara te stoga pozivamo korisnike na oprez. Sve informacije o nagradnim igrama Optima Telekoma uvijek se mogu provjeriti u našem kontaktom centru na besplatnom broju 0800 00 88, Facebook ili Instagram računu, web chat-u na službenim stranicama optima.hr ili e-mailom na info@optima-telekom.hr- stoji u priopćenju

Komentirajte prvi

New Report

Close