Krenuo Projekt unaprjeđenja kvalitete u visokom obrazovanju

Autor: HUP , 30. srpanj 2015. u 21:59
Skraćeni naziv projekta je "Zelena i održiva gradnja na mediteranskom području"

Skraćeni naziv projekta je “Zelena i održiva gradnja na mediteranskom području”.

U Velikoj vijećnici Fakulteta građevinarstva, arhitekture i geodezije u Splitu, 13. srpnja ove godine, održan je inicijalni sastanak projekta "Razvoj visokoobrazovanih standarda zanimanja i standarda kvalifikacija za područje održive i zelene gradnje uz razvoj novog sveučilišnog diplomskog programa održive i zelene gradnje s naglaskom na mediteransko područje".

Projekt se provodi u sklopu sheme bespovratnih sredstava "Unapređenje kvalitete u visokom obrazovanju uz primjenu Hrvatskog kvalifikacijskog okvira", a nositelj projekta je Fakultet građevinarstva, arhitekture i geodezije u Splitu (FGAG). Skraćeni naziv projekta je "Zelena i održiva gradnja na mediteranskom području". Partneri na projektu su relevantne institucije, organizacije i poduzeća: CEMEX Hrvatska, Cluster za ekodruštvene inovacije i razvoj CEDRA Split, Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, Hrvatska komora arhitekata, Hrvatska komora inženjera građevinarstva, Hrvatska komora ovlaštenih inženjera geodezije, Hrvatski savjet za zelenu gradnju, Hrvatska udruga poslodavaca, Institut za oceanografiju i ribarstvo, Spegra inženjering d.o.o. i Stowarzyszenie B-4.

Trajanje projekta je od 19. lipnja 2015. do 18. rujna 2016., a ukupna vrijednost projekta je 2.892.581,40 kuna, od čega 2.747.952,33 kuna čine bespovratna sredstva Europskog socijalnog fonda i Državnog proračuna Republike Hrvatske.

Komentirajte prvi

New Report

Close