Kramarić (HDZ): Je li Bubalo gradonačelnik Osijeka ili Mostara?

Krešimir Bubalo (Foto: Davor Javorović/PIXSELL) Krešimir Bubalo (Foto: Davor Javorović/PIXSELL)

Bubalo je ponovno otišao u Mostar po instrukcije kod Branimira Glavaša, rekao je Kramarić

Je li Krešimir Bubalo gradonačelnik Osijeka ili Mostara, upitao se jučer predsjednik Gradskog odbora HDZ-a Grada Osijeka Damir Kramarić na jučer održanoj izvanrednoj konferenciji za novinare.

Kramarić je rekao kako je Bubalo, član HDSSB-a, na dan kada je Osijek još jednom zatrpan snijegom ponovno otišao u Mostar po instrukcije kod Branimira Glavaša, koji tamo izdržava zatvorsku kaznu zbog ratnih zločina. Kramarić je postavio pitanje pokrića troškova učestalih odlazaka u Mostar, koji po njegovoj procjeni iznose najmanje 300 tisuća kuna na godinu, te je zamolio institucije da se time pozabave.

Kramarić je naglasio kako pravi razlog Bubalova odlaska u Mostar nije snijeg, već informacija o donošenju Rješenja Ministarstva uprave o priznanju legitimiteta novoizabranoga predsjednika Gradskog vijeća Miroslava Šimića. Ustvrdio je kako su u HDSSB-u svjesni štete zbog zapošljavanja nekolicine članova obiteljismijenjenog Josipa Vrbošića u osječkom Vodovodu jer ga nisu uvrstili na listu za izbore za Europski parlament, iako je postavljen za međunarodnog tajnika stranke.

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!