Krali po kafićima i grobljima i zaradili 18.000 kuna

Autor: Agencija VLM , 02. listopad 2015. u 15:42
Foto: Kristina Štedul Fabac / Pixsell

Odala ga je jedna provala iz kolovoza kada ga je vlasnik ugostiteljskog objekta iz kojeg je baš ukrao novac, zatekao na djelu.

Karlovačka policija otkrila je 'autore' niza krađa koje su se na području Karlovca i Draganića događale tijekom kolovoza i rujna ove godine. Nakon temeljite istrage, uhitili su 26 -godišnjaka i kolegu mu starog 19 godina. Naime, 26-godišnjaka sumnjiče da je u šest navrata provalio u pet ugostiteljskih objekata u Karlovcu i Draganiću iz kojih je ukrao alkoholna pića i novac, a u rujnu je sa dva grobna mjesta na mjesnom groblju u Šišljaviću ukrao mesingane kipove.

Odala ga je jedna provala iz kolovoza kada ga je vlasnik ugostiteljskog objekta iz kojeg je baš ukrao novac, zatekao na djelu pa je zaradio i lakše ozljede u bezuspješnom  pokušaju da ga spriječi da pobjegne s njegovim novcem. No, lopova je očito zapamtio i prepoznao. Zbog toga je 26-godišnjak zaradio kaznenu prijavu, ali je i ispitan pred sucem Županijskog državnog odvjetništva. Mlađi kradjivac osumnjičen je da je u rujnu provalio u svjećomat na mjesnom groblju u Šišljaviću i otuđio novac i lampione. Ukupna materijalna šteta u svim krađama je 18.000 kuna.

Komentirajte prvi

New Report

Close