Kraj jednog od najpopularnijih zagrebačkih klubova: Zatvaramo naša vrata

Autor: Poslovni.hr , 25. veljača 2017. u 14:13
Foto: Goran Jakus/PIXSELL

Ovog vikenda jedan od najpopularnijih klubova za noćne provode Green Gold Club priređuje oproštajni party.

Posjetitelje i javnost o svemu su izvijestili putem službene Facebook stranice.

"Poštovani gosti, došlo je vrijeme da se oprostimo od Green Gold Cluba. U nedjelju, 26.02.2017. zatvaramo naša vrata, a u subotu 25.02. organiziramo naš veliki oproštajni party. Proveli smo 5 predivnih i nezaboravnih godina druženja, velikih i malih koncerata, party-a, te još mnogo raznoraznih događanja. 

U nadi da smo ispunili barem dio Vaših očekivanja, zahvaljujemo se na Vašim dolascima. Znamo da nismo uvijek uspjeli biti na visini zadatka, ali uvijek smo se trudili i pokušavali da se naši gosti osjećaju posebno.
Hvala i na svim kritikama, kao i na pohvalama jer bez njih ne bi uspjeli održati klub toliko dugo i prepoznati greške koje su se događale i koje su nažalost sastavni dio posla, kao i života", stoji u objavi. 

Komentari (3)
Pogledajte sve

Kakve trač vijesti? Ovo je konketna činjenica. To što vi nikad ne izađete izvan svog stana da bi se zabavili je vaš problem.

PersJesus,zašto se čudiš ovakvim nebuloznim člancima u Poslovnom dnevniku .Ispada da je jedan od najvećih problema u RH,zatvaranje Green Gold Cluba,gdje će sada naši dični političari pokazivati svoje pravo lice u pijanstvu.”Užasan problem”!

@Poslovni dnevnik

Dakle, stvarno se srozavate na razinu trač novina. Ovo bi trebao biti POSLOVNI dnevnik, a ne svaštarnica.

New Report

Close