Kostel Promet d.o.o. posjetila Veleposlanica Makedonije N.E. Daniela Karagjozoska

Autor: Poslovni.hr , 20. veljača 2015. u 10:35
Foto: http://www.pregrada.hr/

Dana 13.02.2015. Grad Pregradu i tvrtku Kostelpromet je u organizaciji Hrvatske gospodarske komore Krapinsko – zagorske županije i Udruge muži Zagorskog srca, posjetila Veleposlanica Makedonije N.E. Daniela Karagjozoska.

Dana 13.02.2015.  Grad Pregradu i tvrtku Kostelpromet je u organizaciji  Hrvatske gospodarske komore Krapinsko – zagorske županije i  Udruge muži Zagorskog srca, posjetila  Veleposlanica Makedonije N.E. Daniela Karagjozoska. 

U sklopu svoga obilaska  na području Krapinsko – zagorske županije  veleposlanice je posjetila tvrtku Kostel promet d.o.o., u Pregradi, te je  potvrdila  značaj i kvalitetu ove tvrtke koja dugi niz godina uspješno posluje na ovom području. Srdačan doček pripremili su direktor Kostel prometa d.o.o. Tomislav Štruk i gradonačelnik Grada Pregrade Marko Vešligaj. U sklopu svog posjeta, obiđen je pogon tvrtke Kostel promet d.o.o., kako bi se dočarao način i uvjeti rada, te time pokazali kako se u tvornici  posluje na visokoj razini, te pokušava radnicima omogućiti da uvjeti njihova rada budu zadovoljavajući i u skladu sa standardima.

U međusobnom razgovoru  Veleposlanica Makedonije N.E. Daniele Karagjozoska i direktor Kostel prometa d.o.o., Tomislav Štruk razmjenili su međusobna iskustva vezana uz poslovanje, pri čemu je Veleposlanica istaknula dobre uvjete i zainteresiranost velikih ulagača za područje Makedonije, sa ciljem da zainteresira za otvaranje pogona na njihovu području.

Gradonačelnik Grada Pregrade također joj  je zaželio dobrodošlicu,  te  joj je ukratko predstavio  znamenitosti našeg Grada, koji nažalost zbog nedostatka vremena Veleposlanica nije bila u mogućnosti osobno obići. U tijeku predstavljanja  Grada, gradonačelnik je pozvao Veleposlanicu da prvom prilikom i službeno posjeti Grad Pregrade, te je razgovarano  o mogućnostima suradnje na turističkom, kulturnom i poslovnom planu.  

Komentirajte prvi

New Report

Close