Kosor misli da je izjava slovenskog parlamenta smiješna

Autor: Poslovni.hr , 05. veljača 2013. u 13:30
Foto: Patrik Maček/PIXSELL

Naglašava kako je Slovenija potpisala hrvatski pristupni ugovor te da je tim potpisom potvrdila da je Hrvatska svoj posao završila i da 1. srpnja postaje članica EU.

Izjavu slovenskog parlamenta kako neće priznati odluku arbitražnog suda ako on ne presudi da Slovenija ima dodir s otvorenim morem treba isključivo gledati u kontekstu unutarnjopolitičkih odnosa u Republici Sloveniji, smatra saborska zastupnica HDZ-a i bivša premijerka Jadranka Kosor, piše Večernji list.

'Gospodin Janša, i mnogi drugi, pokušavaju na leđima Hrvatske pojačati svoje pozicije unutar Slovenije jer je njihova politička sudbina u ovom trenutku neizvjesna. Gospodin Janša, pokušavajući svakodnevno popraviti svoj rejting, zapravo pogoršava odnose između dvije zemlje', kazala je Kosor.

Naglašava kako je Slovenija potpisala hrvatski pristupni ugovor te da je tim potpisom potvrdila da je Hrvatska svoj posao završila i da 1. srpnja postaje članica EU. 'Izjava oko arbitražnog suda, da ako sud ne bi presudio onako kako oni očekujue, da onda neće priznati odluku…pa to je naprosto nonsens, to je smiješno',  izjavila je Kosor.

Komentirajte prvi

New Report

Close