Kontrolor iz automata za parking ukrao više od 40.000 kuna: Evo kako je to radio

Autor: Poslovni.hr , 13. veljača 2019. u 10:00
Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL

Državno odvjetništvo podiglo je optužnicu.

24-godišnjak je dvije godine krao kovanice iz više uređaja za naplatu parkiranja u Varaždinu. 

Općinsko državno odvjetništvo u Varaždinu je 7. veljače podiglo pred Općinskim sudom u Varaždinu optužnicu protiv hrvatskog državljanina (1994.) zbog počinjenja kaznenog djela teške krađe iz čl. 229. st. 1. toč. 1. u svezi čl. 228. st. 1. Kaznenog zakona. (12. 2. 2019.)

Okrivljenika se tereti da je od siječnja 2016. do veljače 2018. godine u Varaždinu, kao zaposlenik trgovačkog društva na radnom mjestu kontrolora naplate parkiranja, u više aparata za naplatu parkiranja postavio plastične vrećice i smotuljke papira kojima je spriječio da kovanice ubačene u aparate radi plaćanja parkiranja padnu u prostor za skupljanje kovanica, a zatim otvarao aparate i uzimao novac za sebe. Okrivljenika se tereti da se na opisani način nepripadno okoristio za iznos od 40.000,00 kuna.

Komentari (3)
Pogledajte sve

Sad kada su ga uhvatili propast će kladionica gdje se kladio. Nema više lake love!

mislim da će ga kvalitetan odvjetnik vrlo lako osloboditi, bilo kakve odgovornosti, jer novac očigledno nije bio u za to predviđenoj posudi, i po tome se ne može dokazati komu točno pripada, mislim da je to u Hrvatskoj dovoljno da ga se oslobodi bilo kakve krivnje

pa ljudi snašo se na rvacki način

New Report

Close