Konferencijom 'Put svile' u Dubrovniku do kineskih turista

Grad ima što ponuditi Kinezima /FOTOLIA Grad ima što ponuditi Kinezima /FOTOLIA

Uz predstavnike gospodarstva iz Hrvatske i regije očekuju se i najveći kineski turoperatori i investitori.

Kinesko-jugoistočno-europska poslovna asocijacija (CSEBA) u suradnji s komorom Silk Road Chamber of International Commerce (SRCIC), Gradom Dubrovnikom, Ministarstvom turizma, Hrvatskom turističkom zajednicom te Ministarstvom održivog razvoja i turizma Crne Gore krajem travnja organizira Silk Road Tourism Conference u Dubrovniku.

Organizatori najavljuju kako se radi o najvećem poslovnom događanju koje spaja glavne kineske gospodarstvenike s regionalnima, a s ciljem jačanja turističke suradnje i pratećih djelatnosti. Na konferenciji uz predstavnike gospodarstva iz Hrvatske i regije očekuju i najveće kineske turoperatore, kinesku međunarodnu gospodarsku komoru koja umrežava stotinjak gospodarskih komora na Putu svile, kineske investitore, a tijekom konferencije trebao bi biti biti potpisan i predugovor o snimanju prvog kineskog filma u Hrvatskoj.

Silk Road Chamber of International Commerce (SRCIC) povezuje stotinjak gospodarskih komora na 'Putu svile'. Riječ je o poslovnom klubu koji jača razmjenu između zapadnih zemalja i Kine te utječe na ubrzanje poslovnih procesa kako bi se osnažila ulaganja i proširilo poslovanje te potaknuo dolazak kineskih turista na Jadran", poručuje Mario Rendulić, predsjednik Predsjedništva CSEBA.

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!
Pregled dana
Pogledaj sve