Komora dodijelila EU vaučere četirima tvrtkama

Autor: Poslovni dnevnik , 05. listopad 2015. u 22:00
Predsjednik Komore Zagreb Zlatan Frohlich/ Goran Stanzl/PIXSELL

Po 10.000 kuna Auto Zovaku, DMB Productu, Pro Mimatu i Quant-Commerceu.

Hrvatska gospodarska komora (HGK) u ponedjeljak je predstavnicima četiriju tvrtki s područja Komore Zagreb dodijelila vaučere u vrijednosti od po deset tisuća kuna za izradu prijavne dokumentacije za projekte sufinanirane iz europskih fondova.  

Vaučere su, u okviru projekta "Moj EU projekt vaučer", dobile tvrtke Auto Zovak za projekt izgradnje i opremanja servisa gospodarskih vozila, DMB Product za nabavu četiri nova stroja, čime će objediniti tri dosad odvojena pogona, Pro Mimato, za izgradnju i opremanje novog proizvodnog pogona, te Quant-Commerce za projekt izgradnje poslovne građevine i nabave opreme. Auto Zovak bavi se servisom gospodarskih vozila, DMB Product proizvodnjom i obradom malih serija i pojedinačne proizvodnje gumeno-metalnih proizvoda, Pro Mimato proizvodnjom tekstilnih proizvoda za unutarnje uređenje motornih vozila, a Quant-Commerce specijaliziranom proizvodnjom antiknih troslojnih podova i troslojnih ploha.

Komora je dosad dodijelila 31 vaučer za izradu prijavne dokumentacije vezane uz projekte sufinancirane iz Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj te Europskog regionalog fonda, rekao je predsjednik Komore Zagreb Zlatan Frohlich. Na isti se način sufinanciraju i projekti iz Europskog socijalnog fonda te Europskog fonda za pomorstvo i ribarstvo. Za projekt "Moj EU projekt vaučer" HGK je osigurala fond od milijun kuna.

Komentirajte prvi

New Report

Close