Kerum se vraća u poduzetničke vode, uskoro otvara dućane

Autor: Poslovni.hr , 01. veljača 2014. u 14:46
Željko Kerum. Photo: Patrik Macek/PIXSELL

Vjerovnici njegove tvrtke ‘Kerum’ dvotrećinskom su većinom prihvatili predstečajnu nagodbu.

Željko Kerum vraća se u trgovačke i poduzetničke vode jer su vjerovnici njegove tvrtke “Kerum” u petak dvotrećinskom većinom prihvatili predstečajnu nagodbu koja mu omogućava nastavak poslovanja, piše Slobodna Dalmacija.

"Vjerovnici su se suglasili s našim planom oporavka i vraćanja dugova koje imamo i sada idemo u posao. Naš račun je odblokiran i na njemu već imamo znatna sredstva" kazao je Kerum za Slobodnu. Imovina tvrtke, po Kerumovim riječima, iznosi oko 200 milijuna eura, a dugovi su upola manji, oko 100 milijuna eura.

Kerum kaže da u Splitu ima 20-ak poslovnih prostora, koji sada zjape prazni, a u kojima u dogledno vrijeme planira ponovno otvoriti supermarkete.

"Idućeg tjedna počinjemo uređenje tri-četiri prostora u kojima ćemo otvoriti samoposluge. Očekujem da će za 30 do 40 dana ponovno biti otvoreni dućani i da ćemo se konkurentni vratiti na tržište", kaže poduzetnik i bivši splitski gradonačelnik.

Komentari (2)
Pogledajte sve

1.pretvorba-mastodonti isušuju banke
2.pretvorba-isti isušuju društvena poduzeća
3.pretvorba- mastodonti isušuju vjerovnike (one koji su im vjerovali)

PS
u tom poslu koriste lakome ,naivne i ucjenjene

Iluzija je da će on ikad više biti jedan od najjačih poduzetnika juga Hrvatske…hotel Marjan svakim danom sve više propada a otvarat ducane od 0 uz Konzum i strane lance je sizifov posao

New Report

Close