Kerum: “Jedino sam ja potrošio svoju novac, a nisam uzeo ništa”

Autor: Poslovni.hr , 15. prosinac 2016. u 09:39
Foto: Ivo Čagalj / Pixsell

“Konkurencija na predstojećim izborima je velika, mediji imaju svoje favorite.”

Željko Kerum pozvao je novinare na druženje u svoju konobu, koju je otvorio u bivšoj najvećoj upravnoj zgradi svoga trgovačkog društva Kerum u Lori, na kojem je najavio svoju kandidaturu za gradonačelnika Splita, kao i kandidiranje liste HGS-a za splitsko Gradsko vijeće i Skupštinu Splitsko-dalmatinske županije, piše Večernji list.

– Svi ulaze u politiku iz interesa. Jedino je ludi Kerum potrošio svoju lovu i nije uzeo ništa. Smatram da smo ja i moji kolege u prvom mandatu napravili dobar posao i ispunili većinu onoga što smo obećali. Gledajući situaciju, opet sam se prijavio zato što smatram da dosta toga još mogu napraviti – rekao je tijekom izlaganja Kerum najavljujući kako će, nakon što je napravio zapadnu obalu, u iduće mandatu izgraditi istočnu, ali i brojne manje projekte u Splitu.

– Konkurencija na predstojećim izborima je velika, mediji imaju svoje favorite. Predstoji velika borba. Kampanja je slična ljubavi i ratu, pravila nema. Svjedoci smo anketa, ne bih ih puno komentirao, u Splitu sigurno postoje ljudi koji bi zaokružili Keruma, a mene, kada čitate te ankete, nema nigdje. Vrijeme će pokazati što će biti, smatram da imam velike šanse kao i moja lista. Jedini sam trošio svoje novce, nisam uzimao putne troškove, ništa… Moja konkurencija je “obećanje ludom radovanje”, a iza Keruma je nešto ostalo. Kada rade te ankete, gdje su majke kojima sam napravio vrtiće, penzioneri kojima sam pomagao… – kaže Kerum koji je uvjeren da su ga Splićani zapamtili po dobru i da će mu iskustvo iz prvog mandata biti od koristi.

Komentirajte prvi

New Report

Close