KentBank otvorio novu podružnicu i središnjicu u srcu Zagreba

Autor: Sponzorirani članak , 14. listopad 2012. u 10:09
Zaposlenici Kent Banke

KentBank je ove subote 13. listopada građanima i poduzetnicima širom otvorio vrata nove podružnice i središnjice u samom centru Zagreba.

U sklopu strategije širenja na nacionalno tržište, KentBank je ove subote 13. listopada građanima i poduzetnicima širom otvorio vrata nove podružnice i središnjice u samom centru Zagreba, te najavio podizanje broja podružnica na 25 u sljedeće tri godine.

Na otvorenju nove podružnice i središnjice u Zagrebu na križanju Gundulićeve ulice i Ilice, građani i poduzetnici su imali prigodu upoznati se s uslugama KentBanka, uz druženje s predsjednikom Uprave Mehmet Murat Sabazom i zaposlenicima Banke, ali i trenerom košarkaškog kluba Cibone Veljkom Mršićem, kapetanom tima Marinom Rozićem i igračima Demondom Carterom, Tomislavom Zubčićem i Markom Arapovićem.

Naime, povodom otvorenja nove podružnice, sljedećeg tjedna biti će svečano potpisan ugovor o sponzorstvu čime KentBank postaje jednim od sponzora natjecateljske sezone aktualnog košarkaškog prvaka Hrvatske. Tom je prigodom predsjedniku Uprave Banke Mehmet Murat Sabazu, uručen i Cibonin dres s brojem 10, koji je ujedno i trenutačni broj podružnica KentBanka, a kroz tri godine iz Banke najavljuju podizanje ovog broja na 25.

Mehmet Murat Sabaz istaknuo je kako su zaposlenici i klijenti najveća vrijednost ove kompanije, te kako se prema njima postupa s poštovanjem i posebnom pozornošću. ''Cijenimo svoje klijente i želimo biti dio njihova svakodnevnog života. Naši se klijenti, kad uđu u jednu od naših podružnica, trebaju osjećati kao kod kuće.  Želimo da se osjete dobrodošli, od kave koju će popiti do bankarskih usluga koje će dobiti. Naši klijenti već sada imaju priliku osjetiti  „gostoprimstvo KentBanka“, koje ćemo proširiti novim proizvodima. Svaki klijent može zatražiti prilagodbu nekog standardnog bankarskog proizvoda i prekrajanje po svojoj mjeri.'' – izjavio je Mehmet Murat Sabaz.

U idućih nekoliko mjeseci planirano je otvaranje dviju novih podružnica u Splitu i Dubrovniku, a potom i u Zadru i Šibeniku. „KentBank podižemo na nacionalnu razinu i u jako kratkom roku ćemo postati jedna od najboljih banaka u Hrvatskoj. Čim uspostavimo KentBank na nacionalnoj razini, napravit ćemo sljedeći korak, a to je otvaranje podružnica u susjednim zemljama čime ćemo postati međunarodna banka.“ – najavio je Sabaz.

Na otvorenju je predstavljena i nagradna igra KentBanka, o kojoj se više može saznati na službenim internetskim stranicama banke, a traje sve do 13. prosinca 2012. U njoj mogu sudjelovati svi koji otvore račun u Banci i ostvare transakciju u iznosu od 500 kuna.

U srpnju 2011. godine Suzer Grupa, jedna od važnijih grupacija u Turskoj, kupila je većinski paket dionica u Banci Brod, regionalnoj banci koja je 1998. godine osnovana kao Štedionica Brod.

U skladu s planovima o podizanju Banke Brod s regionalne na nacionalnu razinu, godine 2012. ime banke promijenjeno je u KentBank, a njezino je sjedište premješteno u Zagreb. Danas KentBank klijentima pruža bankarske usluge putem svojih deset podružnica, a njihov će broj biti povećan na 25 tijekom sljedeće tri godine. 

New Report

Close