Kaznili ga s 12.190 kuna kazne i oduzimanjem vozačke dozvole zbog niza prometnih prekršaja

Autor: Poslovni.hr/Hina , 23. kolovoz 2019. u 13:54
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Smješten je u posebnu prostoriju do otrježnjenja, uhićen i potom uz optužni prijedlog priveden na Općinski sud u Vinkovcima.

Novčanom kaznom od 12.190 kuna i oduzimanjem dozvole na šest mjeseci kažnjen je 53-godišnji vozač iz Zagreba, kojega je policija u Otoku kod Vinkovaca zaustavila zbog niza prometnih prekršaja.

Vukovarsko-srijemska policija u priopćenju ističe kako je riječ o recidivistu koji je poznat po činjenju prometnih prekršaja, koje je nastavio činiti u srijedu kada ga je policija zaustavila u automobilu zagrebačkih registracija u kojemu nije bio vezan pojasom, a odbio je policiji dati prometnu i vozačku dozvolu.

Vrijeđao je policajce pokazujući znakove alkoholiziranosti te je priveden u policijsku postaju gdje mu je alkotestom izmjereno 2,20 promila alkohola u krvi, a utvrđeno je i kako kod sebe opće nema ni vozačku niti prometnu dozvolu, kao ni osobnu iskaznicu.

Smješten je u posebnu prostoriju do otrježnjenja, uhićen i potom uz optužni prijedlog priveden na Općinski sud u Vinkovcima.

U žurnom postupku proglašen je krivim te mu je izrečena novčana kazna od 12.190 kuna i zaštitna mjera upravljanja motornim vozilom "B" kategorije u trajanju od šest mjeseci.

Komentirajte prvi

New Report

Close