Karamarko: Vlada zrela za odlazak

Autor: Poslovni.hr/Hina , 21. rujan 2013. u 16:05
Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko ocijenio je danas u Vinkovcima da je Vlada zrela za odlazak, da su “najveće sankcije Hrvatskoj postojanje ove Vlade i njenog predsjednika” te će HDZ tražiti ostavku Vlade i prijevremene izbore.

 Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko ocijenio je danas u Vinkovcima da je Vlada zrela za odlazak, da su "najveće sankcije Hrvatskoj postojanje ove Vlade i njenog predsjednika" te će HDZ tražiti ostavku Vlade i prijevremene izbore.

"Lex Perković je točka na 'i' lošega rada nesposobne Vlade koja je iracionalna i koja nas je bez ikakva razloga išla svaditi sa Europskom unijom ili joj je razlog zaštititi komunističke zločine", izjavio je Karamarko koji u Vinkovcima sudjeluje na proširenoj sjednici Predsjedništva Zajednice Kluba utemeljitelja HDZ-a "dr. Franjo Tuđman". Na sjednici su nazočni i članovi Županijskog odbora HDZ-a Vukovarsko-srijemske županije te predsjednici gradskih i općinskih odbora stranke.

Karamarko je izrazio zadovoljstvo činjenicom da je pozvan na današnji sastanak onih koji su "stvorili stranku koja je stvorila hrvatsku državu" i koji zaslužuju poseban respekt.

Na sjednici zatvorenoj za javnost, prema najavama, razgovara se o aktualnom stanju u državi i stranci.

Izaslanstvo HDZ-a, predvođeno stranačkim liderom Tomislavom Karamarkom, prije početka sjednice je kod biste pokojnog hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana položilo vijence i upalilo svijeće.

Komentirajte prvi

New Report

Close