Karamarko se vraća u politiku: ‘Stanje u stranci i sve skupa motivira me da se vratim’

Autor: Poslovni.hr , 03. siječanj 2018. u 08:14
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Očito se u stranci boje i računaju na moj povratak više nego ja, rekao je Karamarko.

"Ja sam si za ovu godinu zacrtao završiti jedan projekt i osigurati egzistenciju djeci, a onda će biti vremena za sve i sve će se na vrijeme znati. Politika me puno koštala i puno sam joj dao", kaže Karamarko.

Bivši šef HDZ-a Tomislav Karamarko i potpredsjednik Vlade se planira vratiti u politiku. Kako je potvrdio za 24sata, to je izgleda samo pitanje vremena.

Karamarka je razljutila objava da je suposjednik vile od 1,5 milijuna eura na Bukovcu koju je objavio Nacional. Objasnio je da je to laž, a uvjeren je da ga dio HDZ-a pokušava diskreditirati.

"I stanje u stranci i sve skupa motivira me da se vratim u politiku, ali pitanje je što će mi sljedeće izmisliti. Očito se u stranci boje i računaju na moj povratak više nego ja. U HDZ-u puno nezadovoljnih ljudi komunicira s mnom, u strahu su. Ja sam si za ovu godinu zacrtao završiti jedan projekt i osigurati egzistenciju djeci, a onda će biti vremena za sve i sve će se na vrijeme znati. Politika me puno koštala i puno sam joj dao", rekao je Karamarko.

Komentari (11)
Pogledajte sve

Mi smo vrh demokracije i modernog svijeta jer samo kod nas 5. kolona, kriminalci i antidržavni elementi žive super od države protiv koje se bore!

Znači i HDZ se počeo raspadati.

Očito se financije u Hrvatskoj bliže kraju.

Da li ste primijetili da većina Hrvata bježi iz Hrvatske glavom bez obzira, a Karamarko se vraća.

Mislim da to sve govori o Karamarku.

Makar potpuno je svejedno da li je na čelu HDZ-a Karamarko ili Plenković.
To je potpuno isto, to je HDZ.


dika i ponos hrvatske
Ti si isto dika i ponos Hrvatske.

On je lo.pov i njegova zena i to svi znaju… imaju nekretnina od zadra do zagreba kakvih hoces…

namještali su poslove s državom i uzimali sebi provizije

https://www.jutarnji.hr/vijesti/otkrivamo-ivo-sanader-i-tomislav-karamarko-dali-milijardu-kuna-drzavnih-poslova-tvrtki-king/1358151/

New Report

Close