Karamarko se vraća i razvija novu ideju

Autor: Poslovni.hr , 09. ožujak 2017. u 11:37
Foto: Robert Anić / Pixsell

“Stupovi uspjeha moraju se graditi na snažnoj, aktivnoj demokraciji, modernom, inovativnom gospodarstvu te jasnoj i čvrstoj vanjskoj politici.”

Tomislav Karamarko već neko vrijeme se ne pojavljuje u javnosti, no sada se oglasio objavom na Facebooku u kojoj navodi da je počeo razvijati ideju o osnivanju instituta za javnu politiku:

"Iako odsutan iz politike, nisam prestao razmišljati o problemima s kojima se suočava Hrvatska te promišljati o našoj budućnosti kao nacije. Stupovi uspjeha moraju se graditi na snažnoj, aktivnoj demokraciji, modernom, inovativnom gospodarstvu te jasnoj i čvrstoj vanjskoj politici.

Počeo sam razvijati ideju o osnivanju instituta za javnu politiku u Hrvatskoj (Think Tank), koji bi ujedinio najbolje umove iz političkog spektra kako bismo se konstruktivno suočili s najvažnijim izazovima. Postigli smo velike uspjehe u naših prvih 25 godina, a sada moramo osmisliti plan razvoja u sljedećih 25 godina.

Tijekom nedavnog posjeta Washingtonu dobio sam izvrsnu priliku razgovarati s američkim političarima o modelima takva pothvata. Nakon tih susreta prožet sam entuzijazmom više nego ikada i uvjeren u to kako bi takva inicijativa mogla pomoći Hrvatskoj.", napisao je između ostalog Karamarko na Facebooku.

 

Komentari (7)
Pogledajte sve

institut za javnu krađu i lopovluk zajednica vrhunski razvila od 1989 godine!! pa karamrle osim cinkanja ništa ne zna raditi ili zna?? neka netko napiše što karamrle zna delati??? jedino da ga matan miki uhljebi u holdingu, recimo kod kalinićija

Kako se gosp.Karamarko slagao sa zgodnim tajnicama u uredima …. samo su se lijepo pozdravljali ?

ak’ će ujediniti najbolje umove iz političkog spektra, što će on raditi?!

Nije ga dugo bilo. Možda je učio engleski da bi se tu i tam mog’o prišmajhlat čokolindi kad bude hodočastila po bijelom svijetu. Samo da ne zine kad ga nešto pitaju, da ne bi bilo k’o s onom iz Zadra, pipl mast trast i slična sr.nja :-))

New Report

Close