Karamarko: Imamo planove koji mogu potaknuti otvaranje velikog broja radnih mjesta

Autor: Poslovni.hr , 03. siječanj 2016. u 11:38
Foto: Grgur Zucko/PIXSELL

Naša četiri velika grada, Zagreb, Split, Osijek i Rijeka, trebaju biti centri koji će svoju gospodarsku moć širiti oko sebe, smatra Karamarko.

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko jutros je putem svoje Facebook stranice uputio optimističnu poruku.

" Imamo planove koji mogu potaknuti otvaranje velikog broja radnih mjesta i koji mogu biti zamašnjak gospodarskog oporavka. Počet ćemo ih provoditi tako da nam osiguraju i ravnomjerniji razvitak Hrvatske. Naša četiri velika grada, Zagreb, Split, Osijek i Rijeka, trebaju biti centri koji će svoju gospodarsku moć širiti oko sebe. Zbog toga naši projekti imaju i veliko političko značenje. Mladim ljudima moramo u Hrvatskoj osigurati poslove, a iseljeništvu otvoriti mogućnosti povratka i kvalitetnog ulaganja. Hrvatsku moramo gospodarski oživiti i dovesti je u red socijalno uzornih država", napisao je Karamarko.

Komentari (7)
Pogledajte sve

JEDNO PISU A SAVIM SUPROTNO RADE ,KAZU DA CE PRIVUCI ULAGACA A STAVIL 12% POREZA NA DIONICE PA TO JE TOTALNO SUPROTNO OD ONOG STO DOTICNI PRICA I KO CE SAD ULAGATI RECIMO U DIONICE , PA POBJECI CE GLAVOM BEZ OBZIRA ,

Sigurno drug Reiner nije zadovoljan brzinom kojom je stigao na skijanje pa će zaposliti veći broj ljudi za njegovo osiguranje.Ipak on nije bilo tko nego štićena osoba.

Da čujemo Konkretno nešto? Osim što će sdp-ovim uhljebima davati otkaz i na to mjesto stavljati svoje uhljebe1

Pun nam je svima k…c raznih planova.

To što Karamarko piše je u redu ,
samo trebaju odmah donijeti povoljne uvjete i garantirati dugovječnost uvjeta poslovanja da bi investitori počeli ulagali.

I za svaki plan obavezno donijeti rokove kojih se treba držati.

New Report

Close