Karamarko: Ako je istina što se piše, Crnoju čekaju sankcije

Autor: Poslovni.hr , 26. siječanj 2016. u 13:52
Foto: Goran Jakus/PIXSELL

Oglasio se i šef HDZ-a Tomislav Karamarko.

Prvi potpredsjednik Vlade i predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko najavio je u utorak da će razgovarati s ministrom branitelja Mijom Crnojom o medijskim tvrdnjama da je prijavio lažnu adresu stanovanja i, ako je nešto pogriješio, sigurno će biti sankcioniran. 

"Ne znam detaljno, razgovarat ću s gospodinom Crnojom. Vidim da se sada stvaraju problemi možda tamo gdje ne bi trebali. Ako je nešto pogriješio, sigurno da će biti sankcionirano, a ako nije, neće", rekao je Karamarko odgovarajući na upit o napisima u medijima da je Crnoja kao mjesto stanovanja prijavio trošnu baraku u Samoboru, iako živi u stanu u Zagrebu.

"Hajdemo se baviti realnim problemima branitelja, za koje je on zadužen da ih počne rješavati. To su ogromni problemi, imamo ogromnu populaciju branitelja koja nije zadovoljna. Crnoja ima i neki drugi dio priče – a to je njegov ratni put, to je njegovo časno držanje u Domovinskom ratu i utjecaj među braniteljima", izjavio je Karamarko nakon komemoracije za bivšeg predsjednika HSS-a Josipa Friščića.

Predsjednik Mosta nezavisnih lista Božo Petrov poručio je u utorak da bi medijski napisi o lažnoj adresi stanovanja, te da je Crnoja bio u remetinečkom zatvoru zbog nasilničkog ponašanja, prvenstveno trebali zabrinuti Crnoju.

"Mislim da bi to, ako je točno, prvenstveno trebalo zabrinuti Crnoju. Nisam služba da bih znao unaprijed sve informacije o osobama. Iskreno, nije mi drago, ali ne mogu o nečemu govoriti unaprijed prije nego imam sve relevantne informacije", rekao je Petrov u intervjuu za Media servis.

Na upit treba li Crnoja dati ostavku ako se te tvrdnje pokažu točnim, Petrov je odgovorio kako to ovisi o Crnojinoj odluci. "Druga je stvar što bi bilo s ljudima unutar Mosta", rekao je i najavio kako će o tom slučaju razgovarati i s Karamarkom. 

Komentari (6)
Pogledajte sve


Josip Peretić · Zagreb, Croatia:

OK.
Smijeniti ga i drugog staviti.
Ali mediji nisu zavijali na mjesec u slučaju Čačić, slučaju Pusić, Slučaju Bauk

(http://www.maxportal.hr/bauk-gori-od-crnoje-zivio-u…/),

slučaju DUUDI (http://dnevnik.hr/…/drzavna-revizija-provjerila-rad…),
slučaju Zlatar-Violić…
Nitko nije tražio ostavke iz medija.
A znamo i zašto.
Znači nema dvostrukih kriterija, jeli?

umjesto da se gospodinu pomogne, da nekako skuca svoj krov nad glavom, ovdje ga se bezočno napada, zamislite kakav će odjek u svijetu imati slika (a Mijo voli slike više od tisuću riječi) njegove sklepane barake, kada se prikaže da je to kuća ministra branitelja, sve (ne)Vladine udruge bi trebale odmah organizirati ORA, s drugom Pusićem na čelu i početkom hrvatskog proljeća udariti temelje za njegov dom, mislim da je i on spreman, mislim da je najprimjereniji datum za početak radova 09.travnja, jer je 10. nedjelja

Ovim se želi omalovažiti i Ministarstvo i Domoljubna koalicija i Most

Ministar je na uvid dao novinarima gospođi Čakarun i g.Andriji Jarku dokumente koji govore sve da su ga lijevo crveni novinari pokušali ocrniti lažnim optužbama.
Najgore je to da su u tome prednjačili HTV novinari Državne televizije.
A osim njih standardno i Index , Net , 24sata i general Rašeta.

Jesu li to zakuhali SDP ?
Ili Udba ?
Jel su zbog toga štitili protiv izručenje optužene za ubojstva Hrvata s zakonom Lex Perković ?

http://direktno.hr/en/2014/direkt/37291/Ovim-se-%C5%BEeli-omalova%C5%BEiti-i-Ministarstvo-i-Domoljubna-koalicija-i-Most.htm [direktno.hr]

Ne smijete ga zatvoriti sad kad sam se ja prijavio u njegov registar. Osim toga što je čovjek napravio. Malo prebio nekog šofera, maltretirao par mjeseci invalidnu ženu i bio mjesec dana u Remetincu. Fućkaš političara koji danas nije bio u Remetincu. Trebali bi i Petrov i Karamarko prespavat da upotpune svoj CV, ako hoće biti vrhunski političari.

New Report

Close