Kako realizirati infrastrukturni projekt financiran kroz fondove EU? Doznajte 15. studenoga u Zagrebu!

Autor: Poslovni.hr , 05. studeni 2012. u 11:41
Ilustracija

Želite dobiti uvid u prave infrastrukturne projekte koje su uspješno provodile organizacije iz država članica EU?

Želite dobiti uvid u prave infrastrukturne projekte koje su uspješno provodile organizacije iz država članica EU?  Želite doznati koje su faze pripreme infrastrukturnih projekata koji će se financirati iz EU fondova u Hrvatskoj? Na koje sve probleme i prepreke možete naići na putu do realizacije velikih infrastrukturnih projekata?

Odgovore na ta i mnoga druga pitanja dobit ćete 15. studenoga ako se pridružite ostalim sudionicima savjetovanja: Kako realizirati infrastrukturni projekt financiran kroz EU fondove u organizaciji tvrtke EU PROJEKTI.

Kako bi organizacije iz javnog sektora, posebice tvrtke u javnom vlasništvu, jedinice lokalne i područne samouprave, kao i znanstveno istraživačke organizacije na vrijeme pripremile projekte za strukturne fondove, angažirali smo stručnjake iz područja EU fondova koji će sudionicima ukazati na sve faze infrastrukturnog projekta te niz praktičnih savjeta te mnogobrojne primjere dobre i loše prakse u projektima.

Nemojte zaboraviti, osnova uspješnosti svakog projekta je njegova pravovremena priprema i planiranje. Izbjegnite greške na kojima su vaši prethodnici već puno naučili i prijavite se na savjetovanje: Kako realizirati infrastrukturni projekt financiran kroz fondove EU, 15. studenoga 2012. u Zagrebu u Veleučilištu Vern.

Više doznajte ovdje!
 

Komentirajte prvi

New Report

Close