Kako nas varaju na sniženjima: ‘Ovaj džemper sam kupila za 70 kuna, a sada je na popustu 119!’

Autor: Poslovni.hr , 07. veljača 2020. u 13:21
Foto: Pixsell

Ono na što je naišla je, kako je rekla, klasičan primjer nepoštene trgovačke prakse.

Vrijeme je zimskih sniženja, što znači da otprilike svaka trgovina snizuje svoje cijene kako bi njima privukli što veći broj kupaca. Međutim, postoje slučajevi kada kupci primijete nelogičnosti u postavljenim akcijskim cijenama.

Jedan takav je i slučaj iz Splita kada je žena u poznatoj splitskoj trgovini "Peek&Cloppenburg" odlučila otići u šoping i iskoristiti niže cijene, donosi Slobodna Dalmacija.  Ono na što je naišla je, kako je rekla, klasičan primjer nepoštene trgovačke prakse.

– Od trgovine koja mi je uvijek do sada ostavljala profesionalan dojam, kao i visoku kvalitetu proizvoda, zaista nisam očekivala ovakvo razočaranje. Dakle, bila sam u potrazi za zimskim komadima ženske odjeće na zimskom sniženju. Budući da sam stalan kupac, cijene dobro poznajem. Prošlo ljeto sam tako kupila džemper brenda “Montego”, čija je cijena na sniženju bila 70 kuna.

Ostala sam šokirana kada sam u prodaji ugledala isti džemper čija cijena sada, u zimskom periodu sniženja, iznosi 119 kuna! – rekla je ljuta čitateljica. 

Komentirajte prvi

New Report

Close