Radno vrijeme trgovačkih lanaca i šoping centara na staru i Novu godinu

Autor: Poslovni.hr , 31. prosinac 2018. u 10:00
Foto: GettyImages

Ako niste stigli nabaviti sve što ste trebali možete provjeriti kako rade trgovine na staru i Novu godinu, 31.12.2018. te 01.01.2019. godine

Konzum

Trgovine Konzuma, najvećeg hrvatskog maloprodajnog lanca, na staru godinu rade skraćeno i to do 15 sati. Na Novu godinu bit će zatvorene. Ovdje možete pogledati kako radi vama najbliža trgovina.

Lidl

Sve prodavaonice Lidla na staru godinu će raditi skraćeno do 16 sati, dok će na Novu godinu biti zatvorene. Popis trgovina s detaljima radnih vremena pronađite ovdje.

Spar

Svi Sparovi supermarketi i Intersparovi hipermarketi na staru godinu će raditi skraćeno, a za na Novu godinu će sve trgovine biti zatvorene. Kako radi vama najbliža trgovina, možete provjeriti ovdje.

Kaufland

Sve prodavaonice Kauflanda na staru godinu će raditi skraćeno do 18 sati, dok će na Novu godinu biti zatvorene. Kako radi vama najbliža poslovnica Kauflanda, možete pogledati ovdje.

Tommy

Poslovnice Tommyja na staru godinu rade skraćeno, do 17 sati, a na Novu godinu ne rade.

Pevec

Trgovački lanac Pevec izvijestio je da njegove trgovine na staru godinu rade skraćeno i to do 13 sati, dok su na Novu godinu zatvorene.

City Center One

Trgovački centri City Center na staru godinu rade do 17 sati, a idući dan su zatvoreni.

Westgate

Zagrebački šoping centar Westgate na staru godinu radi od 10 do 15 sati, dok je na Novu godinu zatvoren.

Portanova

U najvećem šoping centru na istoku Hrvatske, osječkoj Portanovi, na staru godinu se radi od 9 do 17 sati, a trgovine su zatvorene na Novu godinu. No kasino, kino i hotel koji su u sklopu centra normalno rade normalno.

Supernova

Trgovački centri Supernove diljem zemlje na staru godinu će raditi skraćeno od 9 do 18 sati, na Novu godinu će biti zatvoreni, prenosi tportal.hr.

Komentirajte prvi

New Report

Close