Kajin: Ostavka očekivana, nitko nema ništa protiv Istre

Autor: Poslovni.hr/Hina , 09. ožujak 2013. u 14:13
Damir Kajin; Photo: Dusko Marusic/PIXSELL

Saborski zastupnik i kandidat za istarskog župana na lokalnim izborima Damir Kajin rekao je da je ostavka ministra turizma Veljka Ostojića očekivana te poručio da Istra ne smije biti “talac politike” predsjednika lDS-a Ivana Jakovčića.

Saborski zastupnik i kandidat za istarskog župana na lokalnim izborima Damir Kajin rekao je da je ostavka ministra turizma Veljka Ostojića očekivana te poručio da Istra ne smije biti "talac politike" predsjednika lDS-a Ivana Jakovčića.

"Iz Vladinog priopćenja kojim je IDS-u ponuđeno da predloži novog kandidata za ministra turizma vidljivo je da nitko nema ništa protiv IDS-a, a kamoli protiv Istre, već je eventualno protiv određenog ponašanja", istaknuo je Kajin u izjavi za Hinu. Dodao je kako Istra "nije danas ugrožena izvana, već iznutra" te kako nju zasigurno, kako je rekao, "ne ugrožava Zagreb, kako to pokušava prikazati Jakovčić".

"Istru stabilizira središnja vlast, a najbolje govori podatak da će Istra u 2013. godini imati dvije milijarde kuna više investicija nego 2011. godine", naglasio je Kajin. Dodao je kako "sve ono što Jakovčić nije realizirao s Ivom Sanaderom, to će Istra sada realizirati s premijerom Milanovićem".

"Dosta je Jakovčićevog igranja s Vladom. Sve ono što sam govorio, ostvarilo se. Jakovčić nikada nije vjerovao ovoj vladi, nikad je nije podržavao i upravo zato Istra ne smije biti talac takve politike", zaključio je Damir Kajin.

Komentirajte prvi

New Report

Close