Jovanović GROZD-u: Možete se sramiti jer zlonamjerno obmanjujete javnost

Autor: Agencija VLM, Poslovni.hr , 24. prosinac 2012. u 10:46
Ministar znanosti, obrazovanja i sporta Zeljko Jovanovic ; Photo: Marko Mrkonjic/PIXSELL

“Može vas biti sram, ono što ste vi iz udruge Grozd je zlonamjerno, neistinito obmanjivanje javnosti. To je kažnjivo”, oštar je bio ministar.

Letak o zdravstvenom odgoju koji se dijeli je obična dezinformacija javnosti, kazao je ministar obrazovanja Željko Jovanović na konferenciji za novinare koja je na Badnjak sazvana u ministarstvu  nakon što su prodavaonice i kioske napunili "crkveni letci" protiv spolnog odgoja.

Zdravstveni odgoj daje šansu roditeljima da sjednu s djecom i razgovaraju o bitnim pitanjima pa i o temi spolnosti, smatra ministar. Uz Jovanovića našli su se i članovi povjerenstva za izradu Kurikuluma zdravstvenog odgoja te Vinko Filipović, ravnatelj Agencije za odgoj i obrazovanje.

Na konferenciju su došli i predstavnici udruge GROZD koji se protive spolnom odgoju, nakon pitanja hoće li se odustati od spornih djelova, ministar Jovanović se naljutio, piše Soundset. "Može vas biti sram, ono što ste vi iz udruge Grozd je zlonamjerno, neistinito obmanjivanje javnosti. To je kažnjivo", oštar je bio ministar.

Komentari (14)
Pogledajte sve

Fulao si ceo fuzbal.Pa ako ti je poruka u kojoj se spominje malo masturbiranja i sexa neugodna ti si stvarno idealan pokusni kunic za ministra Jovanovica za njegov eksperimentalni program(on i kaze da su Hrvati nedovoljno educirani,povuceni i da zato trebaju vjezbat navlacenje prezervativa na kukumare). Mozda je tebi poruka neugodna,ali to osobina s menom u smislu karakterne crte nema poveznicu jer ja jako pazim da nacinom komuniciranja ne uvrijedim druge te da drzim jedan kulturan nacin komuniciranja. Radim(ne kradem) vani 6 mjeseci godisnje za novce(daleko vece od ovih tvoji prvih i barba)ali i odlikasa o kojima ti sanjas i jasno s tom mojom izvrsnoscu KPH i Jovanovic nemaju nista. To je iskljucivo moja zasluga. I meni je daleko uvredljiviji post u kojem ti velicas sposobnost jednog partijskog parazita bez ikakvih referenci i kredibiliteta i pljucas po nama koji smo ne izrazili svoje misljenje vec golu cinjenicu koja je poznata i vrapcima na grani. Pitaj vlasnike restorana po Rijeci. Moram se slozit s tobom u cinjenici da se ne bojim nicega i ne prezem ni pred cim(za ovo ne treba biti posebno pametan),ali ni ne moraliziram lazno. Kad govorimo o ljudskosti ja sam covjek sa svim manama i vrlinama u punom smislu rijeci i od toga ne bjezim i jasno da grijesim pa to sam gore i napisao,ali za te moje grijehove Jovanovic ce biti zadnja stanica koja mi treba za iskupljenje.
Branim Todorica??? Ako se ne varam premijer Milanovic je bio s njim na veceri,a ne ja ili sam ja nesto pomijesao??
Ovih 10 dolara prenisko da bi se komentiralo. Nikada nisam imao posla s prijateljicama noci jednostavno si to sve krivo percipirao jer nismo na istoj razini.Razmisljas poprilicno prizemno barem za moj ukus.

@frankie
Na ovako neugodnu poruku ću ti zaista odgovorit pa da je i sto puta Božić.
O Jovanoviću sam jasno iznio svoje mišljenje i stojim iza njega.
Vidim da si vrlo neugodan čovjek i da poprilično vrijeđaš. E pa dobro, sad ti poslušaj mene.
Godinama si na brodu i tučeš mora deset mjeseci godišnje. I ovaj tren si možda negdje na oceanu ali srećom vremena su napredovala pa imaš internet u toj rupi od kabine. Vjerojatno si neki prvi ili barba koji se iživljava na malim žutima 24 h per day. I tako cijeli život, da bi na kratko kad dođeš doma umočio ženi koja se ševi s pola dalmacije dok ti vataš prostitutke za deset dolara diljem južne Amerike, kako i sam kažeš. Nakon sexa se treseš od straha, ne zbog nemoralnog sexa jer nemaš obraza već zato što joj moraš dat 10 dolara. Velika je to para za pohlepnika kao što si ti. Ne bojiš se ti ničega i ne prežeš pred ničim a meni ćeš pričati o ljudskosti, moralu i duhovnosti. Ti koji pričaš gadosti, braniš Todorića i ove danas što pričaju o Božiću a na njima kilometri suhih zlatnih niti i mržnja prema svemu što suprotno razmišlja od njih.
Cijelim svojim srcem i bićem vjerujem u Boga ali nikako u ove spodobe što obučene u zlato zmijskim jezicima sikću i zovu ovce na ispiranje mozga.
Daleko ste ti i takvi kao ti od SVJESNOSTI SEBE, VAŠEG POSTOJANJA I SPOZNAJE BOGA.
Toliko od mene.

@harpija
Ima biti da si ti Jovanovicevom zaslugom upravo otkrio ljepotu masturbiranja i to na Bozic 2013. Ma di ces ljepseg Bozica. A ja bi tom Vasom logikom trebao vec imat svaku mogucu spolno prenosivu bolest koja postoji s obzirom da sam lijegao s pola juzne Amerike i jugoistocne Azije,a ni qrac mi nije. Radim sva moguca testiranja jednom godisnje(ko astronaut) i nikad nista. Kome pase neka salje svoju dicu u skolu na te njegove experimente,ja sigurno necu pa ni pod prijetnjom kaznene odgovornosti(u izbjegavanju istih sam uvijek bio poprilicno kreativan i uspjesan),a imam poprilicno liberalna stajalista i nisam nikakav vjerski fanatik.Taj predmet mojoj djeci,a i djeci drugih roditelja sigurno nece donit kruva na stol tako da je u trenutnoj hrvatskoj gospodarskoj zbilji totalno nebitan ma koliko se netko trubio uvjeriti nas u suprotno.
I nemam nikakvih predrasuda prema ljudima homoseksualne orijentacije uopce, dapace imam mnogo krasnih prijatelja medju tom populacijom nego prosjecan Rvat,ali u nasem prijateljevanju se taj dio nikada nije provlacio. Drzim da je totalno nebitan.

Zeljko Jovanovic je opterecen sa “DUHOVNOM INVALIDNOSCU”
i cijela vlada na celu sa ravnateljem Zoranom Milanovicem je
sa poganlukom odgojena jer su u vladi svi
OKOCENICI OD “zlocinacke komunjarske krhotine”.
Bog dragi moze samo sacuvati HRVATSKU od tih poganika.

New Report

Close