Josipović u Splitu: Vjerujem da će Vlada privatizirati Brodosplit

Autor: Agencija VLM , 25. listopad 2012. u 14:30
PXL

Čuo sam kao i vi, ne mogu to još komentirati. Vjerujem da će se ići u privatizaciju, kazao je predsjednik Josipović na međunarodnom gospodarskom sajmu Saso

Splitski međunarodni gopsodarski sajam Saso posjetio je u četvrtak premijer Ivo Josipović koji se sastao s gospodarstvenicima. Ovogodišnji je sajam uspio okupiti 1300 proizvođača iz 11 zemalja i unatoč krizi održao prošlogodišnju razinu.

– Ovdje dolaze gospodarstvenici koji posluju bolje od prosjeka. Uspješniji su od ostalih. Obišao sam štandove, razgovarao s ljudima, kažu da nije lako, ali ide, bore se s krizom. To je poruka optimizma koja je dobra, iako smo svjesni situacije u kojoj smo.

Rekao je kako je i Vlada konstatirala da treba više raditi na investicijama. I on koristi svaku priliku kako bi pomogao koliko može, mada to nije njegova nadležnost. Uskoro vodi veću grupu gospodarstvenika u Katar.

Novinare je zanimalo hoće li Brodopslit u stečaj?

– Čuo sam kao i vi, ne mogu to još komentirati. Vjerujem da će se ići u privatizaciju. To je jedna od zadaća koje moramo ispuniti – poručio je Josipović.

Komentirajte prvi

New Report

Close