Josipović najavio sastanke sa stručnjakom za monetizaciju autocesta

Autor: Poslovni.hr/Hina , 17. listopad 2014. u 14:51
Zeljko Lukunic/PIXSELL

Ivo Josipović najavio je danas da će ovih dana imati sastanaka “s jednim od vodećih sručnjaka za područje monetizacije nakon kojeg će konačno imati sliku o tome što znači monetizacija autocesta takva kakva je predviđena”.

Predsjednik Republike Ivo Josipović najavio je danas da će ovih dana imati sastanaka "s jednim od vodećih sručnjaka za područje monetizacije nakon kojeg će konačno imati sliku o tome što znači monetizacija autocesta takva kakva je predviđena".

Predsjednik će također u subotu u svome uredu predstaviti istraživanje poslano u sklopu pisma predsjedniku Sabora Josipu Leki u kojem se založio za konsenzus zastupnika oko uvođenja preferencijalnog glasovanja.

Istaknuo je kako je na predstavljanje pozvao širi krug ljudi, pa tako i oponente njegovog prijedloga ustavnih promjena, među kojima i čelnicu inicijative "U ime obitelji".

"Pozvan je širi krug ljudi, od medija, pa i naravno oponenata, mislim da smo zvali i gospođu (Željku) Markić. Tako da je reprezentativan i demokratski sastav", rekao je Josipović u Samoboru gdje je nazočio svečanoj sjednici Grdaskog vijeća u povodu Dana grada, te uručio odlikovanja pripadnicima 151. samoborske brigade.

Komentirajte prvi

New Report

Close