Jeste li spremni za ured u oblaku?

Autor: Poslovni.hr , 21. svibanj 2015. u 10:23
Foto: Thinkstock

Uz korištenje cloud usluga, ˝ured˝ je tamo gdje ste vi!

Cloud je pojam koji mnogi ne razumiju u potpunosti i nisu svjesni koliko im može pomoći i pojednostaviti poslovanje. Cloud computing ili računarstvo u oblacima novost je koja podatke i aplikacije tretira kao uslugu umjesto kao proizvod, a ta se usluga isporučuje preko Interneta. Omogućuje da se podaci i programi ne nalaze na jednom računalu ili prostoru, već da se mogu nalaziti na udaljenim poslužiteljima.

„Većina ljudi misli da cloud usluge nisu dovoljno sigurne za njihovo poslovanje. Poduzetnicima je potrebno objasniti kako ne moraju nužno biti vezani za ured da bi mogli obavljati svoj posao. Prednosti clouda su mnogostruke, a ja ću ih poduzetnicima otkriti“, rekao nam je Krešimir Jusup, jedan od predavača Poslovnog uzleta koji će se održati u Osijeku drugu godinu za redom, 12. lipnja 2015. na Ekonomskom fakultetu (Trg Ljudevita Gaja 7).

Polaznici će postati svjesni kako je uz cloud sve lakše. Uz korištenje cloud usluge na jeftiniji, dostupniji i sigurniji način ˝ured˝ je tamo gdje ste vi. Naučit će kako povezati stvari koje inače na dnevnoj bazi koristite u poslu, poput Gmaila i internet bankarstva i koristite ih u svojim poslovnim izazovima, dodao je.

Mjesto na besplatnim edukacijama Poslovnog uzleta osigurajte ovdje, a popis preostalih edukacija koje će pospješiti znanje i poslovanje poduzetnika i obrtnika pogledajte ovdje.

Komentirajte prvi

New Report

Close