Jeste li podnijeli zahtjev za legalizaciju bespravnih građevina?

Autor: Poslovni.hr , 27. prosinac 2012. u 11:41
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Ministarstvo poziva i one podnositelje koji do predviđenog roka neće imati svu potrebnu dokumentaciju za priložiti uz zahtjev da podnesu zahtjev u roku te ga dopune naknadno.

Ministarstvo graditeljstva i prostornog uređenja podsjeća sve vlasnike bespravnih građevina za koje je izdano rješenje o uklanjanju građevinske inspekcije do 4. kolovoza 2012. da je krajnji rok za podnošenje zahtjeva za legalizaciju za te građevine 31. prosinca 2012. i nakon proteka toga roka zahtjevi se više neće moći podnositi, piše Večernji list.

Ministarstvo poziva i one podnositelje koji do predviđenog roka neće imati svu potrebnu dokumentaciju za priložiti uz zahtjev da podnesu zahtjev u roku te ga dopune naknadno. Takvi će podnositelji dobiti rok za dopunjavanje zahtjeva. Rok za podnošenje zahtjeva za legalizaciju nezakonitih građevina za koje nije doneseno rješenje građevinske inspekcije istječe 30. lipnja 2013.

Komentari (12)
Pogledajte sve

Pa necu ja valjda biti prva budhaletina koja ce ko fol postovati zakon placajuci drzavni reket. Drzava je tu prva koja treba pokazati da ce inzistirat na primjeni i provodjenje svih zakona pa i onih koji im ne idu u prilog,a koliko sam dosljedan da kucu i sruse ja legalizaciju platit necu,a trosak ce moc ako dojde do toga naplatit od sv. Petra.Provodjenje zakona ne znaci da cu ga ja postovat nego da je drzava ta koja treba osigurat da se isti provode,ali ne selektivno,ne 10,20 ili 99% ili provodit samo ono sto im pase.Tek kad vidim da se zakoni provode 100% pocet cu postovat takvu drzavu i njene zakone.Do tada sve po starom.
Pozdrav svim novim zakonima koji su stupili na snagu od danas.Ni jedan nije u interesu gradjana vec vlasti.

Shvatio si me.
A ovo za 100% provođenje zakona…oduševio si me. Hahahahaha
Onda predaj papire za legalizaciju do ljeta i budi primjer ostalima

Ma mos mislit evo sav treptim ko mlada siparica. Ministar financija u Dubaiju,a ja u Singapuru.Da mi je samo znat u koju se rupu zavukla ona grdobina od ministrice rusiteljstva.A sto se tice razlike izmedju mene i tebe ona je pregolema. Ja sam za 100% provodjenje zakona,a nikako ove selektivne gluposti. U svim segmentima šrema svima. Pa bi malo mozda izgubio,ali daleko vise dobio.

@frankie

Bit će nešto….ja sam uvjeren. A da li ćeš platiti danas ili za 3 godine, meni je svejedno. Koja je razlika između tebe i mene?

Ja plaćam, ti pričaš o brdovitom Balkanu i čekaš(moliš) da karavana prođe.

Ostati će ti samo desantni čamac. Ili ćeš platiti.
Ali da si se s tim uznemirio, jesi.
I to je već dovoljno za promjenu kolektivne svijesti na brdovitom Balkanu

New Report

Close