Jedna osoba prijavljena zbog zviždanja Milanoviću u Kninu

Duško Jaramaž/PIXSELL Duško Jaramaž/PIXSELL

U Policijsku postaju Knin dovedena jedna osoba protiv koje slijedi optužni prijedlog Prekršajnom sudu u Kninu.

U kninsku Policijsku postaju dovedena je jedna osoba protiv koje slijedi optužni prijedlog Prekršajnom sudu u Kninu u vezi s remećenjem javnog reda i mira na jučerašnjoj proslavi državnog praznika, kad je govor premijera Zorana Milanovića prekidan zviždanjem i galamom, a kriminalističko istraživanje radi utvrđivanja drugih počinitelja nastavlja se, izvijestila je danas šibensko-kninska policija.

Tijekom održavanja javnog okupljanja povodom proslave i obilježavanja Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja, te obljetnice vojno redarstvene operacije „Oluja“ u Kninu gdje je jučer, 5. kolovoza bilo nazočno oko 5000 posjetitelja, na Trgu Ante Starčevića je oko 11,30 sati zabilježeno narušavanje javnog reda i mira od strane više osoba koje su za vrijeme govora visokih državnih dužnosnika zvižducima i vikom i galamom remetili javni red i mir, kaže se u priopćenju.

U Policijsku postaju Knin dovedena jedna osoba protiv koje slijedi optužni prijedlog Prekršajnom sudu u Kninu, dok se kriminalističko istraživanje u cilju utvrđivanja drugih počinitelja nastavlja, navodi policija.

Dodaje se i da je sinoć oko 21,20 sati za vrijeme kulturno-zabavnog dijela prolave na Trgu ASnte Starčevića u Kninu jedna osoba u alkoholiziranom stanju narušavala javni red i mir vikom i galamom te će i protiv njega biti podnijet optužni prijedlog Prekršajnom sudu u Kninu.

Komentari (11)
 • sduvnja1
  sduvnja1 16:55 9.8.2013.

  Bravo Frankie!

 • Frankie
  Frankie 16:43 9.8.2013.

  Ovo je ka kad je Hajduk kupija Berica i Mehmedalica u osamdesetim. Beric nije ima blage veze i publici je dosadilo zvizdat jer ga je Mladinic stalno stavlja u momcad. Onda su mu navijaci poceli pljeskat. Za svaki faliveni balun Beric bi dobija aplauz, za svako ispadanje u obrani i primljen gol Beric bi pobra ovacije a kad bi ga zaminilo cili stadion bi ga ispraca ovacijama.
  Tako se to radi s redikulima,a oni i sami brzo kuznu.

 • furia
  furia 16:14 7.8.2013.

  Veliki vođa je uvrijeđen….

Pogledaj ostale komentare na temu
Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!