Jedan od najboljih poslodavaca u Europi traži mlade za međunarodno radno iskustvo

Autor: Poslovni.hr , 08. svibanj 2017. u 12:41
Ekonomist Benjamin Babić

Program se odvija u Hrvatskoj i inozemstvu, a nakon završene edukacije kandidat će zauzeti menadžersku poziciju u tvrtki METRO Cash & Carry Hrvatska.

Mladi koji žele steći međunarodno iskustvo i graditi karijeru u METRO Cash & Carryju, jednom od najboljih poslodavaca u Europi i Hrvatskoj, od 8. svibnja do 2. lipnja 2017. mogu se prijaviti za sudjelovanje u globalnom programu METRO Potentials Ready2Lead. Prijaviti se mogu svi koji su tijekom protekle tri godine diplomirali na fakultetima ekonomskog ili turističkog usmjerenja, a prednost će imati kandidati koji su tijekom studiranja sudjelovali u izvannastavnim aktivnostima, imaju iskustvo studiranja, rada ili života u internacionalnom okruženju te izvrsno vladaju engleskim i još jednim stranim jezikom.

Kandidat iz Hrvatske sudjelovat će u dvogodišnjem programu pripreme za preuzimanje menadžerskih funkcija unutar METRO-a. Program se odvija u Hrvatskoj i inozemstvu, a nakon završene edukacije kandidat će zauzeti menadžersku poziciju u tvrtki METRO Cash & Carry Hrvatska.

Ekonomist Benjamin Babić, kandidat druge generacije programa, u travnju je preuzeo funkciju direktora veleprodajnog centra METRO Cash & Carry u Poreču. Tijekom dvogodišnjeg programa Benjamin je stekao iskustvo u Njemačkoj i Nizozemskoj te je proveo šest mjeseci u Tokiju kao dio tima METRO Cash & Carry Japan koji je razvijao nove usluge za HoReCa kupce japanskog METRO-a.

"Program Ready2Lead uvelike je zaslužan za to što je međunarodni institut Top Employers uvrstio METRO među najbolje poslodavce u Europi i Hrvatskoj. Ovim programom METRO mladima pruža priliku da upoznaju tržišta značajno drukčija od hrvatskog te im omogućujemo uvid u dinamiku globalne ekonomije. Kandidat pete generacije programa METRO Potentials Ready2Lead treba biti znatiželjan i svestran te spreman sudjelovati u razvoju METRO-a u Hrvatskoj i u svijetu", izjavila je Nela Bučević, direktorica Odjela ljudskih resursa i korporativnih komunikacija u METRO-u.

Svi zainteresirani do 2. lipnja 2017. trebaju poslati životopis i motivacijsko pismo na engleskom jeziku na mail adresu MCCHRREcruitment@metro-cc.hr ili na METRO Cash & Carry d.o.o., Human Resources Department, Jankomir 31, 10 090 Zagreb. Nakon prve faze odabira temeljem životopisa i motivacijskih pisama, kandidate će intervjuirati predstavnici Odjela ljudskih resursa METRO-a u Hrvatskoj te će u međunarodnom centru procjene pristupiti završnom testiranju. Cjelokupni selekcijski proces trajat će do početka srpnja, a edukacija za odabranog kandidata započet će u listopadu.

Detaljnije informacije o uvjetima i savjetima za kandidate nalaze se na internetskoj stanici www.metro-cc.hr/metro-hrvatska/metro-potentials-2017.

Komentirajte prvi

New Report

Close