Je li cilj ostavke da kandidat za Bruxelles dobije više glasova?

Autor: Agencija VLM , 10. ožujak 2013. u 15:15
Veljko Ostojić (Foto: Boris Scitar/VLM/PIXSELL)

U Ladonji se pitaju je li to način da možda određeni kandidat za europarlament dobije više glasova ili je to izlazna strategija.

'O eventualnim nezakonitostima Ladonja ne želi suditi nikoga, sve dok se predmetne istrage ne okončaju odnosno ne donese pravosudna sudska odluka.

Stoga Ladonja podržava mjerodavna tijela da se rasvijetle sve činjenice oko prenamjene zemljišta i to ne samo u Balama već i u ostalim dijelovima Istre. Ako se utvrdi neovlašteno korištenje povjerljivih informacija ili pak druga nezakonitost koja je rezultirala imovinskom koristi, Ladonja će zahtijevati da se počinitelji kazne, a nezakonito ostvarena korist usmjeri lokalnoj samoupravi',  kazali su na današnjjoj konferenciji Ladonje Ivo Uccio Miletić i Mauricio Licul osvrnuvši se na događanja oko zemljišta u Balama zbog koje je Veljko Ostojić jučer podnio ostavku na mjesto ministra turizma.

Ipak, u Ladonji se pitaju je li to način da možda određeni kandidat za europarlament dobije više glasova ili je to izlazna strategija kojom se nastoji opravdati očit neuspjeh i poraz? U Istri postoji jedna stranka čiji su čelnici završavali na sudu zbog klevetanja, pa im je očito optuživanje drugih za svoje neuspijehe I moguća nedjela postalo svakodnevnica, zaključili su Miletić i Licul.
 

Komentirajte prvi

New Report

Close