Jandroković: Linić zbog slučaja “Šegon” mora otići

Autor: Poslovni.hr/Hina , 04. veljača 2014. u 14:57
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

U Bundesligi bi, ističe Jandroković, takav igrač već dobio šest crvenih kartona te ne bi bio ni na terenu, ni na klupi, a možda ga ne bi pustili ni na tribine.

Saborski zastupnik HDZ-a Gordan Jandroković poručio je danas kako ministar financija Slavko Linić, zbog slučaja 'Šegon' mora otići, dok HNS-ovac Srđan Gjurković za Linića ima samo riječi hvale, a SDP-ov zastupnik Ivo Jelušić smatra kako je priča oko Linićevog pomoćnika Branka Šegona završena.

"S obzirom na važnost resora koji vodi minstar Linić, i u europskom i u gospodarskom smislu, smatram da je on izgubio politički legitimitet te s obzirom na njegovu odgovornost trebao otići", rekao je HDZ-ov Gordan Jandroković novinarima u Hrvatskom saboru.

U Bundesligi bi, ističe Jandroković, takav igrač već dobio šest crvenih kartona te ne bi bio ni na terenu, ni na klupi, a možda ga ne bi pustili ni na tribine.

Slučaj Šegon, kojeg je ministar Linić štitio sve ovo vrijeme, tek se počeo razmotavati i to je klupko koje će sasvim sigurno jako dugo trajati, uvjeren je Jandroković.

HNS-ovac Srđan Gjurković, komentirajući medijske napise o tome da je ministar Linić ponudio svoju ostavku premijeru Zoranu Milanoviću, kazao je kako je to stvar premijera Milanovića i ministra Linića. "Po pitanju rada gospodina Linića, njegove aktivnosti i rada Ministarstva financija nemam zamjerki, njegov rad je aktivan, intenzivan i proaktivan što je bitno za svakog ministra, a odluka gospodina Linića i gospodina Milanovića je njihova", rekao je.

Za SDP-ovog Ivu Jelušića priča oko Linićevog pomoćnika Šegona je završena. "Ako je bilo problema oko pomoćnika ministra Šegona to je riješeno i ja ne vidim problema dalje", istaknuo je.

Komentari (3)
Pogledajte sve

zasto-je-linic-stitio-segona

cime-je-segonov-sin-toni-kupio-nekretnine-vrijedne-vise-od-5-2-milijuna-kuna

http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/113878-zasto-je-linic-stitio-segona-cime-je-segonov-sin-toni-kupio-nekretnine-vrijedne-vise-od-5-2-milijuna-kuna.html

http://www.index.hr/vijesti/clanak/zaustavite-linica/725521.aspx

tko se još usudi braniti ono što je neobranjivo? Najzaslužniji ministar za povratak Hrvatske u feudalizam[emo_bijesan]

Članovi HDZ-A , njena vrhuška koja sjedi u Saboru, počela je primjenjivati
indijanske povike ….ajde,makni se…skini se s toga radnog mjesta…
podnesi ovo..podnesi ono!
Dečki, imate vi doma žene ??? Malo si na njima izbrusite autoritete,
naravno, ako se usuđujete……….

Tu se derete, a doma ste ko mali peseki…poslušni.

New Report

Close