Izvrsni rezultati na otvaranju predsezone

Autor: Poslovni.hr , 09. travanj 2015. u 10:42
Foto: http://www.braconline.com.hr

Ranijim otvaranjem Svpetrvs hoteli odlično su započeli predsezonu i ostvarili 80% ukupnih noćenja grada Supetra od 19. ožujka do 7. travnja uz iznimno dobru popunjenost kapaciteta od 41 posto.

Ranijim otvaranjem Svpetrvs hoteli odlično su započeli predsezonu i ostvarili 80% ukupnih noćenja grada Supetra od 19. ožujka do 7. travnja uz iznimno dobru popunjenost kapaciteta od 41 posto.

Ovogodišnje uskršnje blagdane u Svpetrvs hotelima provelo je više od 500 gostiju, od čega ih je petina u Supetar došla u grupnoj organizaciji, dok su ostale četiri petine činili gosti koji su došli u individualnom aranžmanu. U nacionalnoj strukturi gostiju prevladavali su domaći gosti, dok su drugi po brojnosti bili Nijemci. U usporedbi s ukupnim brojem ostvarenih noćenja u gradu Supetru koji je iznosio 5.677 noćenja u razdoblju od 19. ožujka do 7. travnja, Svpetrvs hoteli su ostvarili 80% odnosno ukupno 4.573 noćenja.

Raniji Uskrs ove godine nije nimalo iznenadio Svpetrvs hotele, jer su njihovi kapaciteti ove godine otvoreni ranije nego ikad – 19. ožujka, dok je hotel Osam radio cijelu godinu. Tako i u narednim tjednima očekuju u prosjeku 200 do 250 gostiju, a pravi boom očekuju od 25. travnja do 1. svibnja kada se očekuje 1100 gostiju u naselju.

Zahvaljujući posebno osmišljenom programu za slovensko tržište, ostvaren je velik odaziv gostiju s tog tržišta, a istovremeno dolaze i gosti iz Ujedinjenog Kraljevstva u suradnji s agencijom Saga, gosti iz Francuske i Njemačke u suradnji s touroperatorom Thomas Cook te gosti iz Mađarske i domaći gosti.

U periodu prvosvibanjskih praznika,  prve ovogodišnje goste primit će i naselje mobilnih kućica  Waterman Beach Village za koje trenutno imaju najave 50 postotne popunjenosti, odnosno otprilike 70 gostiju.

Hotel Osam, bit će domaćin seminara grupe turista iz Skandinavije od 2. do 6. svibnja i tada će kapaciteti hotela biti popunjeni u potpunosti.

Komentirajte prvi

New Report

Close