Iznenađenje u zadnji čas: Novi kandidat za šefa SDP-a

Autor: Poslovni.hr , 31. siječanj 2016. u 11:24
Arhivska fotografija: Nikola Ćutuk / Pixsell

Za potpunu valjanost kandidature ona se mora potkrijepiti potpisima određenog broja članova stranke, ovisno o dužnosti za koju se kandidira.

U subotu navečer,  zadnjeg dana predviđenog za prijavu kandidature za dužnosti u SDP-u iz tajništva ove stranke potvrđeno je da se za predsjednika kandidirao i Zadranin Dušan Polovina Lungo. 

Kako piše ezadar, Polovina  se na propisanom obrascu kandidirao za tri dužnosti – za predsjednika, za člana Predsjedništva te za člana Glavnog odbora. Za potpunu valjanost kandidature ona se mora potkrijepiti potpisima određenog broja članova stranke, ovisno o dužnosti za koju se kandidira. 

Polovina je Tajništvo stranke upozorio kako se do podataka o članstvu ne može tek tako doći, obični članovi nemaju mogućnost uvida u registar članova. Napomenuo je kako je njegova izborna baza Zadar, a da bi se došlo do 1000 potpisa, koliko je propisano za predsjedničku kandidaturu potreban, je i obilazak terena.

Komentari (2)
Pogledajte sve

prije da su komadina i polovina u kompi. njih dvojica su iste gore list.

Koga briga ?
Očito je da je treći čovjek Milanovićev Trojanski konj kojim nastoji umjerenom ljevičaru Zlatku Komadini oduzeti dio glasaća.

Večernji:

je-li-u-pravu-hho-kad-tvrdi-da-Milanovic-obnavlja-velikosrpsku-propagandu

“oni koji danas optužuju novu hrvatsku vlast, pa prema tome i velik dio hrvatskog naroda koji je tu vlast slobodnom voljom izabrao,
a koje tužitelje predvodi bivši premijer Zoran Milanović,
svojim tvrdnjama o ustaškom karakteru nove vlasti nastavljaju tu istu velikosrpsku retoriku i politiku.”

“Kakvi su to antifašisti koji su stvorili Titov kult ličnosti kakav po obožavanju i nedodirljivosti možemo naći samo u najstrašnijim totalitarizmima 20. stoljeća?
I kakav je to vodeći antifašist koji pred Staljinov metak denuncijacijama šalje mnoge svoje drugove i pod čijom su vlasti učinjeni nezapamćeni zločini?

Nije li zločinac Milošević isklijao iz antifašizma i nije li agresiju na Hrvatsku među ostalima vodio veliki hrvatski antifašist, general Veljko Kadijević, koji je kao šef JNA i među hrvatskim komunistima slovio kao istinski čuvar antifašizma, Titova naslijeđa i Jugoslavije?

Ali ljevičari, Fumići, Milanovići, Goldsteini, Jakovine, Krasići…
neće vam odgovoriti na ta pitanja, za njih je atifašizam mit , kanon , svetinja”

” Hrvatski helsinški odbor u pravu kad tvrdi da se iza ideologema “antifašizam” krije “sustav vrijednosti” protiv kojeg je hrvatski narod “Domovinskim ratom izborio državnu i političku slobodu”.

Taj sustav vrijednosti potvrdila je i SDP-ova mladež u izbornoj noći 2007. godine Milanovića u stranačkim prostorijama dočekavši s partizanskim pjesmama s kakvima se išlo i u agresiju na Hrvatsku.”

http://www.vecernji.hr/je-li-u-pravu-hho-kad-tvrdi-da-milanovic-obnavlja-velikosrpsku-propagandu-1055856

New Report

Close