Izletište Petek – samo 30 minuta vožnje od Zagreba vinoteka, restoran, sportski tereni..

Autor: Poslovni dnevnik , 14. travanj 2014. u 13:23
Press foto

Izletište Petek nalazi se u miru prelijepe prirode, samo 30-ak minuta vožnje od Zagreba. Savršen je izbor za bijeg od gradske buke i stresa svakodnevnog ubrzanog života. Nudi sve potrebno za dobru zabavu, odmor i opuštanje.

Poslovni dnevnik kreće u potragu za najboljim seoskim gospodarstvom u sklopu trećeg izdanja Gastrofeja. Ono što ovogodišnje natjecanje čini posebnim je činjenica da krećemo u potragu za najboljim hrvatskim seoskim domaćinstvom – ugostiteljskim i ruralnim ambijentom koji zadovoljava sve odrednice poslovnog i gastronomskog utočišta. 

Seoska gospodarstva se sama prijavljuju na natječaj, a obiteljsko gospodarstvo, izletište Petek, deveto je prijavljeno gospodarstvo. Članke o ostalim prijavljenima možete pročitati ovdje.

Izletište Petek

Izletište Petek nalazi se u miru prelijepe prirode, samo 30-ak minuta vožnje od Zagreba. Savršen je izbor za bijeg od gradske buke i stresa svakodnevnog ubrzanog života. Nudi sve potrebno za dobru zabavu, odmor i opuštanje. Sportski tereni oduševit će sve koji su uvijek spremni za izazove, sadržaji za djecu prilagođeni su za zabavu mališana, a neodoljiva gastronomska ponuda nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Sportski sadržaji

Sportski sadržaji organiziraju se tijekom cijele godine što ovo izletište čini savršenim mjestom za rekreaciju u bilo koje godišnje doba. Bilo da ste pravi sportski profesionalac ili se samo rekreativno bavite sportom, oduševit će vas ponuda aktivnosti ovog izletišta. Posjetitelji se mogu okušati u nogometu, tenisu i sportovima na pijesku kao što su: nogomet, rugby, rukomet i odbojka. 

Na izletištu Petek ima ponešto za svakoga, pa tako za one najmanje tu je zabavni park, karting i trampolin! Mališani se bezbrižno mogu zabavljati na sadržajima primjerenim njihovoj dobi, dok se roditelji rekreiraju odabranim sportskim aktivnostima ili uživaju u popodnevnoj kavici na suncu. 

Gastronomska ponuda

Nakon napornih sportskih aktivnosti nema ništa bolje nego počastiti se vrhunskim specijalitetima koje pripremaju vrijedni kuhari kako bi zadovoljili i najistančanije ukuse. Restoran se nalazi na samom izletištu Petek, u neposrednoj blizini ivanićgradskih ribnjaka, okružen prirodom i tišinom. Zbog svoje bogate ponude i ugodnog ambijenta često je odredište turista, ljubitelja prirode, sportaša i ribiča.

Počastite svoje nepce raznim talijanskim specijalitetima, pizzama iz krušne peći, jelima s roštilja ili ražnja, prilozima, umacima i kao šlag na kraju, savršenim slasticama koje naprosto oduzimaju dah. U posebnoj ponudi su obiteljski ručkovi po vrlo pristupačnim cijenama.

Organizacija proslava i kongresa

U ponudi je i mogućnost organizacije kongresa, seminara i poslovnih okupljanja u dvoranama koje mogu primiti do 50 i 100 osoba, opremljenim svim potrebnim uređajima (LCD projektor, projekcijsko platno, internet priključak, računalo) kako bi sastanak bio što uspješniji. 
Također, moguće je organizirati razne proslave i svečanosti kao što su obljetnice, rođendani ili vjenčanja u dvorani koja može primiti do 300 osoba. Organizatori će se pobrinuti oko najmanjeg detalja i učiniti vaš dan nezaboravnim.

Više o njima doznajte ovdje.

Komentirajte prvi

New Report

Close