Izgubili ste novac? Policija traži vlasnike povećih iznosa

Autor: Poslovni.hr , 18. travanj 2019. u 12:16
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Policija provodi daljnje izvide i obavijesne razgovore koji se povezuju s eventualnim gubitkom novca fizičkih osoba, koje su boravile blizu banaka u kritičnom trenutku.

U utorak je 35–godišnjakinja došla u Policijsku postaju u Slatini i prijavila kako je na bankomatu pronašla novčani iznos od 1000 kuna. Novac je predala policiji, piše Dnevnik.hr

Istoga su dana u Virovitici djelatnici banke obavijestili policiju da im je nepoznata mlađa ženska osoba donijela novčani iznos od 1100 kuna. Kazala je da je novac pronašla ispred banke.

Policija provodi daljnje izvide i obavijesne razgovore koji se povezuju s eventualnim gubitkom novca fizičkih osoba, koje su boravile blizu banaka u kritičnom trenutku.

"Ovom prilikom apeliramo na građane da prilikom podizanja novca na bankomatima obrate više pozornosti te da novac nakon podizanja na bankomatu i adekvatno spreme.

Isto tako, dvije poštene nalaznice ovih novčanih sredstava u Slatini i Virovitici pokazale su veliku dozu poštenja, što je za svaku pohvalu", priopćeno je iz PU virovitičko-podravske.

Komentirajte prvi

New Report

Close