Doris Pack oprala Milanovićevu Vladu zbog ‘skupe i lude’ odluke

Autor: Poslovni.hr/Hina , 09. ožujak 2013. u 10:28
Doris Pack (Photo: FaH/POOL/Damir Sencar/PIXSELL)

Vlada Republike Hrvatske reagirala je u petak navečer na izjavu zastupnice Europskog parlamenta Doris Pack.

 Vlada Republike Hrvatske reagirala je u petak navečer na izjavu zastupnice Europskog parlamenta Doris Pack vezane uz raspisivanje izbora za Europski parlament, istaknuvši kako te izbore raspisuje Predsjednik Republike, a ne Vlada.

Podsjećamo da se ne radi o odluci Vlade, već da izbore, nakon konzultacija s parlamentarnim strankama, Državnim izbornim povjerenstvom i nevladinim udrugama, a prema odredbama Zakona o izborima zastupnika iz Republike Hrvatske u Europski parlament, raspisuje Predsjednik Republike, stoji u kratkom reagiranju.

Europarlamentarka Doris Pack izjavila je kako je odluka Vlade da izbore za Europski parlament ne održi zajedno s lokalnima "skupa i luda".

"Ne razumijem tu odluku Vlade i ne mislim da je mudra, jer se tako gubi mnogo novca, koji se mogao uložiti u, primjerice, obrazovanje", rekla je Pack na okruglom stolu o europskim perspektivama Hrvatske, održanom u Europskom domu, u organizaciji zagrebačkog HDZ-a.

Komentari (7)
Pogledajte sve

Europarlamentarka Doris Pack izjavila je večeras kako je odluka Vlade da izbore za Europski parlament ne održi zajedno s lokalnima “skupa i luda”.

“Ne razumijem tu odluku Vlade i ne mislim da je mudra, jer se tako gubi mnogo novca, koji se mogao uložiti u, primjerice, obrazovanje”,
rekla je Pack

Ova Kukuriku Vlada sve radi da bi uništila Hrvatsku .
Umjesto da imamo jedne zajedničke izbore i uštedimo 85 miliona oni smanjuju ljudima plaće i razdvajaju izbore .

Doris Pak zna da je moguće uštedjeti 85.000.000,00 !


Tko je Doris Pack? Svako tele što dođe izvana puni medije u hrvatskoj.

Čini se da si bio još u pelenama dok se Doris Pack borila za Hrvatsku. Kompletna aktualna Vlada dala je manji doprinos za nezavisnost Hrvatske od Doris. Srami se zbog svog neznanja[emo_ljut]


Tko je Doris Pack? Svako tele što dođe izvana puni medije u hrvatskoj.

šta tebi linić a prije toga čačić i ostala ekipa djeluju “normalno”

Ovaj Lukica nema pojma tko je ova gospođa,e sad kad bi sve izbrisali što lukica nezna ostalo bi što?

New Report

Close