Iz Zagreba će se izravno letjeti za Dubai, a otkrivena je i cijena karte

Autor: Poslovni.hr , 10. ožujak 2017. u 09:38
Foto: Paul Mayall/DPA/PIXSELL

To je najveći zračni prijevoznik na Bliskom istoku i jedan od najboljih u svijetu, prema glasovima putnika, a koji s 4000 letova tjedno povezuje Dubai sa 150 gradova u 70-ak zemalja

Mi smo jako zainteresirani za nogomet, sponzoriramo Real Madrid i jako volimo Luku Modrića. On će možda biti i putnik na našem prvom letu Zagreb – Dubai 1. lipnja – otkrio je na berlinskoj burzi turizma ITB drugi čovjek zračnog prijevoznika Emirates iz Dubaija Thierry Antinori, najavljujući svakodnevne letove cijele godine između ova dva grada. 

To je najveći zračni prijevoznik na Bliskom istoku i jedan od najboljih u svijetu, prema glasovima putnika, a koji s 4000 letova tjedno povezuje Dubai sa 150 gradova u 70-ak zemalja, piše Večernji list.

– Jako smo zadovoljni što ćemo povezati Zagreb s Emiratima, ali i s Bliskim istokom, Azijom, Australijom… Hrvatsku praktički spajamo s 40 gradova u tom dijelu svijeta, a na letovima očekujemo popunjenost 70-80 posto. Siguran sam da će linija donijeti nove turiste Hrvatskoj i doprinijeti gospodarskoj suradnji – kazao je Antinori.

Cijene karata za Dubai oko tri tisuće kuna

Zagreb i Dubai povezivat će širokotrupni avioni s 350 sjedala, a cijena povratne karte za Dubai stajat će oko tri tisuće kuna. Zadovoljan je i hrvatski ministar turizma Gari Cappelli.

Cijeli članak pročitajte ovdje.

Komentirajte prvi

New Report

Close