Iz Uljanika ukrali stotine metara električnih kablova

Autor: Agencija VLM , 15. svibanj 2014. u 12:06
Photo: Dusko Marusic/PIXSELL

Policija je otkrila i državljana BiH, koji je zajedno s Puljaninom i Nijemcem tijekom četiri noći u travnju i svibnju iz pulskoga brodogradilišta odnio električne kablove.

Nakon što je prije nekoliko dana pulska policija uhitila dvojicu mlađih muškaraca, 27-godišnjaka iz Pule i 19-godišnjeg njemačkog državljanina, dok su pod okriljem noći iz brodogradilišta Uljanik iznosili električne kablove koje su prethodno ispilili, u ruke policije pao je i treći kompanjon, 22-godišnjak iz BiH.

U srijedu navečer priveden je u pritvorsku jedinicu PU istarske. Kad su policajci, nakon dojave o mogućoj krađi stigli u brodogradilište i zatekli kradljivce usred "posla", ni su se dali u bijeg, a Puljanin je čak skočio u more. No,  nije daleko stigao, kao ni 19-godišnjak. Završili su u pritvoru, a ondje im se sad pridružio i treći partner.

Trojica kradljivaca su, utvrdila je policija, tijekom travnja i svibnja u četiri navrata iz brodogradilišta ukrali više stotina metara električnih kablova čime su Uljanik oštetili za oko 150 tisuća kuna. Osumnjičeni su za dvije krađe i dvije teške krađe.

Komentirajte prvi

New Report

Close