Iz Nature Rab samo čisto ekološki i prirodni med, ulja, sapuni, džem…

Autor: Agencija VLM , 25. ožujak 2016. u 15:30
Arhivska fotografija: Slavko Midžor / Pixsell

Na štandu u City Centeru one West ovaj OPG iz Barbata nudi i ekomasline, smokve u medu, plemenita pića, terapijska ulja i kreme…

Pripravci od ljekovitog bilja, med koji se radi već stoljećima, masline i maslinovo ulje samo su neki od proizvoda koji se mogu naći na štandu Nature Rab na City placu u City Centeru one West. Osim na hrvatskom, ovo poljoprivredno gospodarstvo iz Barbata na južnoj strani otoka Raba popularno je i na inozemnom tržištu, a njihovi su proizvodi, kažu, potpuno ekološki.

– Kod nas se mogu kupiti ekoapiterapijski proizvodi na bazi meda otočne kadulje i biljke kadulje, med otočnog bilja, ekstradjevičansko maslinovo ulje i ekološke masline, ekomasažna i terapijska ulja, kreme, sapuni na bazi maslinova ulja i samoniklog smilja, gospine trave, lavande, zatim prirodna plemenita pića na bazi ljekovitog bilja, ali i otočne delicije poput suhih smokava u ekomedu, arancini, ocat od ekomeda, džem od naranče – nabrajaju iz Nature Rab, ističući kako su njihovi proizvodi čisto ekološki. A upravo tako i razvijaju svoje poljoprivredno gospodarstvo.

– Etički prihvatljiva, ekološki čista, socijalno pravedna i gospodarski isplativa poljoprivredna proizvodnja ono je čime se vodimo u svom radu – istaknuli su iz Nature Rab.

Komentirajte prvi

New Report

Close