Ivica Todorić otkrio kad se namjerava vratiti u Hrvatsku

Autor: Poslovni.hr , 22. listopad 2017. u 08:29
FOTO: Marko Prpic/PIXSELL

Ivica Todorić nakon nekoliko dana pauze, i raspisivanja tjeralice za njim, objavio je novi post na blogu kojeg koristi za komuniciranje s javnošću.

"Ja nisam čovjek koji bježi od odgovornosti, već sam rekao da ako odgovornost postoji, a ja sam uvjeren da je nema, ona je isključivo moja. No, kao čovjek kojem su teško povrijeđena ljudska prava sa svojim odvjetničkim timom prikupljam dokaze i činjenice kako bih se mogao suprotstaviti lažima iz kaznene prijave i obraniti i sebe i moje suradnike od političkog progona kojem je cilj zataškati činjenicu da je upravo politika otela privatno vlasništvo u kojemu danas caruje bezvlašće i stvarni kriminal.

Više od 10 mjeseci svjedočim nevjerojatnom političkom progonu mene i mojih suradnika od strane političkih elita. Te iste političke strukture znaju da sam ja konzervativni demokršćanin i svjesni su, kad im se i politički suprotstavim, da će izgubiti svoje privilegije i nestati s političke scene. U ovom trenutku prikupljam činjenice kojima dokazujem da je projekt rušenja Agrokora stvoren u sprezi između hrvatske političke elite i stranih lešinarskih fondova. 
Kako bi prikrili svoje namjere, dio političkih struktura, kao i njihovi partneri koji su našli politički i ekonomski interes u propadanju najveće hrvatske kompanije, svoj izgovor traže u navodnim kriminalnim radnjama ljudi koji su radom kroz desetljeća stvorili Agrokor.

Da bi me spriječili u prikupljanju dokaza i dokumentacije protiv njih osobno, brzopleto su sastavili sramotnu kaznenu prijavu kako bi me pritvorili. Čim završim prikupljanje relevantnih dokaza vraćam se u Hrvatsku kako bih se suprotstavio zajedničkom zločinačkom pothvatu dijela političkih elita i njihovih pomoćnika koji se sakrivaju iza institucija države", naveo je Todorić.

Komentari (8)
Pogledajte sve

Ahahhahaha komedija, vratit ce se kad skupi dokaze !?!?!?!? KKao nema sve dokumente 🙂

Dakle dorh, tuziteljstvo i svi političari…. kmpletnu famili strpajte u pritvor dok ne kupi dokaze,,, nek ga tamo čekaju. Koja je ovo farsa hhahahaha

Srbijanski milijunas i ruski prijatelji, prebivaliste izvan zemlje i politicke pretenzije.
On ili je poludio ili ce se povijest ponoviti.

Vrijeme je da za naše vrle “gospodarstvenike” se opet otvori Goli otok.

Očito da jedino kazna od 30 godina na takvom mjestu sprečava hrvatske lo.pove i mafijaše da ne kradu Hrvate toliko puno.

Uporni odvjetničkivježbenik kojem nije priznata validnost punomoći za zastupanje Todorićeva peseka (čuke) nastavlja borbu za zaštitu rečenog peseka (čuke) jer se, prema dobro obaviještenim izvorima sada bori za priznavanje skrbništva nad rečenim pesekom (čukom), u čemu ga ne može spriječiti niti činjenica da još uvijek nema položeni pravosudni ispit.
O daljnjem tijeku razvoja situacije pravovremeno ču Vas izvještavati.

New Report

Close