Ivica Todorić otkrio kad se namjerava vratiti u Hrvatsku

FOTO: Marko Prpic/PIXSELL FOTO: Marko Prpic/PIXSELL

Ivica Todorić nakon nekoliko dana pauze, i raspisivanja tjeralice za njim, objavio je novi post na blogu kojeg koristi za komuniciranje s javnošću.

"Ja nisam čovjek koji bježi od odgovornosti, već sam rekao da ako odgovornost postoji, a ja sam uvjeren da je nema, ona je isključivo moja. No, kao čovjek kojem su teško povrijeđena ljudska prava sa svojim odvjetničkim timom prikupljam dokaze i činjenice kako bih se mogao suprotstaviti lažima iz kaznene prijave i obraniti i sebe i moje suradnike od političkog progona kojem je cilj zataškati činjenicu da je upravo politika otela privatno vlasništvo u kojemu danas caruje bezvlašće i stvarni kriminal.

Više od 10 mjeseci svjedočim nevjerojatnom političkom progonu mene i mojih suradnika od strane političkih elita. Te iste političke strukture znaju da sam ja konzervativni demokršćanin i svjesni su, kad im se i politički suprotstavim, da će izgubiti svoje privilegije i nestati s političke scene. U ovom trenutku prikupljam činjenice kojima dokazujem da je projekt rušenja Agrokora stvoren u sprezi između hrvatske političke elite i stranih lešinarskih fondova. 
Kako bi prikrili svoje namjere, dio političkih struktura, kao i njihovi partneri koji su našli politički i ekonomski interes u propadanju najveće hrvatske kompanije, svoj izgovor traže u navodnim kriminalnim radnjama ljudi koji su radom kroz desetljeća stvorili Agrokor.

Da bi me spriječili u prikupljanju dokaza i dokumentacije protiv njih osobno, brzopleto su sastavili sramotnu kaznenu prijavu kako bi me pritvorili. Čim završim prikupljanje relevantnih dokaza vraćam se u Hrvatsku kako bih se suprotstavio zajedničkom zločinačkom pothvatu dijela političkih elita i njihovih pomoćnika koji se sakrivaju iza institucija države", naveo je Todorić.

Komentari (8)
 • bugs
  bugs 19:05 22.10.2017.

  Ahahhahaha komedija, vratit ce se kad skupi dokaze !?!?!?!? KKao nema sve dokumente :)

  Dakle dorh, tuziteljstvo i svi političari…. kmpletnu famili strpajte u pritvor dok ne kupi dokaze,,, nek ga tamo čekaju. Koja je ovo farsa hhahahaha

 • renči
  renči 16:22 22.10.2017.

  Srbijanski milijunas i ruski prijatelji, prebivaliste izvan zemlje i politicke pretenzije.
  On ili je poludio ili ce se povijest ponoviti.

 • hasenfefer
  hasenfefer 15:04 22.10.2017.

  Vrijeme je da za naše vrle “gospodarstvenike” se opet otvori Goli otok.

  Očito da jedino kazna od 30 godina na takvom mjestu sprečava hrvatske lo.pove i mafijaše da ne kradu Hrvate toliko puno.

Pogledaj ostale komentare na temu
Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!