Objektiv objavio da Todorić i Mudrinić osnivaju političku stranku

Autor: Poslovni.hr , 09. listopad 2012. u 11:50
Ivica Todorić / PXL

“Neslužbeno doznajemo da Mudrinić i Todorić planiraju osnovati svoju političku stranku”, piše politički dvotjednik Objektiv.

U članku političkog dvotjednika Objektiv s naslovom "Todorić i Mudrinić kreću u napad na premijersko mjesto", piše da Mudrinić i Todorić planiraju osnovati svoju političku stranku.

"U pitanju je, čini se, traženje trećeg puta u hrvatskoj politici. Neslužbeno doznajemo da Mudrinić i Todorić planiraju osnovati svoju političku stranku, jer i jedan i drugi nikada nisu bili 'samo', menadžeri, nego su oduvijek dobro znali kako se do krupnog biznisa ne dolazi, a niti uspijeva u njemu ostati, bez snažnog političkog zaleđa i guranja te iste politike.", stoji u Objektivu. Dvotjednik   piše da ovaj dvojac stoji iza novog dnevnog lista kojeg bi vodili Denis Kuljiš i Marijan Jurleka, a koji bi im trebao olakšati političke ciljeve, a autor se osvrnuo i na odnos Todorića i Rohatinskog: “Jedna od nikad potvrđenih spekulacija govori kako je politička ambicija bivšeg guvernera Željka Rohatinskog bila poticana od samog Todorića, a Todorić je u priču htio uklopiti i tadašnjeg ministra policije Tomislava Karamarka. Kada je Todorić shvatio da Rohatinski, kao ni HDZ s kojim ga je htio spojiti, nemaju ozbiljne šanse za pobjedu na parlamentarnim izborima, odustao je od te ideje.”

Komentari (5)
Pogledajte sve

A program stranke Superhik će biti jednostavan: oteti siromašnima i dati bogatima.

Stranka se zove Multiplus klub.
Prvi potez će biti zamjena kune novom valutom K plus, svi će primati plaće 80% u Konzum bonovima, 20% plaće u besplatnim pozivima unutar T-mobile mreže.

da bi se uštedjelo na iskaznicama svi koji se žele učlaniti, dovoljno je imati K+ karticu i broj mobitela u T-mobile, članarina 0[emo_kuna]

samo još tu stranku trebamo pa onda zbogom pamet

New Report

Close