Iva Bahunek dovodit će nam turiste sa Zapadne obale

Autor: Marija Crnjak , 20. svibanj 2019. u 13:49
Iva Bahunek, nova direktorica ureda THZ-a u Los Angelesu. Sanjin Strukic/PIXSELL

U novi ured u Seul odlazi Zoran Horvat, osnivač i predsjednik Hrvatsko-korejskog poslovnog kluba. Direktori novih ureda imenovani su na danas održanoj sjednici Turističkog vijeća HTZ-a.

Direktorica novog ureda Hrvatske turističke zajednice u Los Angelesu bit će Iva Bahunek, bivša direktorica udruge hotelijera, a u novi ured u Seulu odlazi Zoran Horvat, osnivač i predsjednik Hrvatsko-korejskog poslovnog kluba. Direktori novih ureda imenovani su na danas održanoj sjednici Turističkog vijeća HTZ-a.

"U cilju još bolje promocije hrvatske turističke ponude na dalekim tržištima, uz nedavno otvoren ured Hrvatske turističke zajednice u Šangaju, uspostavlja se predstavništvo u Seulu te ispostava u Los Angelesu. Na mjesto direktora novog predstavništva u Južnoj Koreji sa sjedištem u Seulu Turističko vijeće danas je imenovalo Zorana Horvata,koji je tijekom svoje profesionalne karijere radio, između ostalog, u Agenciji za promicanje izvoza i ulaganja Zagreb gdje je predstavljao investicijske projekate iz sektora industrije i turizma u RH investitorima iz Republike Koreje, a tijekom rada na mjestu direktora predstavništva Samsung Corporationa u Zagrebu bio je zadužen za izvoz proizvoda i usluga hrvatskih kompanija na tržište Republike Koreje i posredništvo u realizaciji korejskih investicija u turističkom sektoru u Hrvatskoj.

Dugogodišnja direktorica Udruge poslodavaca u hotelijerstvu Hrvatske dr.sc. Iva Bahunek izabrana je za voditeljicu ispostave Hrvatske turističke zajednice u SAD-u sa sjedištem u Los Angelesu. Prije preuzimanja funkcije direktorice UPUHH-a Bahunek je do 2010. godine radila kao partner konzultantske tvrtke Kompozit specijalizirane za pružanje usluga u traženju vodećih kadrova i konzalting o ljudskom kapitalu", pojašnjava se u priopćenju HTZ-a.

Komentirajte prvi

New Report

Close