Iskoristite povoljna sredstva za kreditiranje vašeg gospodarstva

Autor: Poslovni.hr , 12. lipanj 2015. u 09:19
Foto: Fotolia

Hrvatska banka za obnovu i razvitak specijalizirana je banka koja potiče izvoz i razvoj u Hrvatskoj. Glavni cilj poslovanja banke je rast, razvoj i poticanje hrvatskog gospodarstva.

Hrvatska banka za obnovu i razvitak specijalizirana je banka koja potiče izvoz i razvoj u Hrvatskoj. Glavni cilj poslovanja banke je rast, razvoj i poticanje hrvatskog gospodarstva.

Banka kreditira poduzetnike, osigurava izvoz od političkih i komercijalnih rizika, potiče izvoz, izdaje garancije i nudi poslovne savjete. Drugim riječima, gradi mostove između poduzetničkih ideja i njihovih ostvarenja s ciljem osnaživanja konkurentnosti hrvatskog gospodarstva.

U sklopu besplatnih edukacija Poslovni uzlet grada Ivanca , koje će se održati 18. lipnja u Hotelu Orion (Horvatsko 28), imat ćete priliku poslušati besplatnu edukaciju na temu „Od mikrokredita uz CIP garanciju do EU projekta – saznajte kako do povoljnih sredstava za kreditiranje vašeg gospodarstva“ koju će održati Mateja Rožanković, HBOR- ova stručnjakinja za malo i srednje gospodarstvo.

Iako su predavanja besplatna, nužno je napraviti on-line prijavu jer je broj mjesta ograničen, a popis svih predavanja možete pogledati ovdje.

Mateja Rožanković ukratko nam je ispričala sadržaj besplatnog predavanja:
" Na edukaciji u sklopu Poslovnog uzleta grada Ivanca saznat ćete što HBOR financira, po kojim kamatnim stopama te kako uz naše kreditiranje i uvjete koje nudimo možete postati konkurentniji u svom poslovanju."

Edukacija neće biti samo teorijska, već će se osvrnuti i na praktične primjere iz svakodnevnog života, te je nadodala:
"Sudionici će imati priliku vidjeti primjere po sektorima koje kreditiramo i iz prve ruke čuti što je potrebno za naše programe financiranja poput programa kreditiranja poduzetništva mladih, žena poduzetnica, poljoprivrede, turizma, inovatora ili poduzetnika početnika."

Više o projektu možete pročitati ovdje, a prijavu možete ostvariti ovdje.

Dođite i unaprijedite vaše znanje!

Komentirajte prvi

New Report

Close