Irska agencija ponovno traži radnike u Hrvatskoj, evo kada i gdje su razgovori za posao

Autor: Poslovni.hr , 28. lipanj 2017. u 12:28
Foto: Jurica Galoić / Pixsell

Noel Recruitment, vodeća irska agencija za zapošljavanje, u srpnju dolazi u Hrvatsku, a traže skladišne radnike i profesionalne vozače.

Noel Recruitment Ireland iz Dublina ponovo je u Hrvatskoj.

U suradnji sa najvećom tvrtkom distribucije hrane u Irskoj, agencija će opet održati "Dane otvorenih vrata" s ciljem informiranja javnosti i zapošljavanja djelatnika u skladištu (m/ž) te profesionalnih vozača (m/ž), koji su voljni otići raditi u Irsku ali do sada nisu imali tu priliku. 

Intervjui se održavaju u Zagrebu, Slavonskom Brodu i Sisku prema sljedećem rasporedu: 

ZAGREB 

Datum: 8. srpanj 2017.
Lokacija: Hotel "International" (Miramarska 24)
Termin: 09:00 – 17:00 sati

SLAVONSKI BROD

Datum: 9. srpanj 2017. 
Lokacija: Hotel "Central" (Ul. Petra Krešimira IV 45)
Termin: 09:00 – 17:00 sati

SISAK 

Datum: 10. srpanj 2017.
Lokacija: Hotel "Panonija" (Ul. Ivana Kukuljevića Sakcinskog 21)
Termin: 09:00 – 17:00 sati

Komentari (2)
Pogledajte sve

Zvali su me u jednu marketinšku agenciju, da osmišljavam reklame i oglase na temu promoći beskućnicima. To mi se kao posao jako svidjelo, rekao sam šefu da to nikad nisam radio, da sam marketing samo učio u školi, rekao mi je: »Nema veze, naučit ćeš«. E, to me fascinira. Irci daju šansu mladim ljudima, ne traže prethodno iskustvo, vjeruju ti da želiš učiti i daju sve od sebe da naučiš posao. Kod nas traže mlade ljude s velikim iskustvom, što je nespojivo. Ipak, taj posao nisam mogao prihvatiti, jer se plaća po učinku.

Taj nesuđeni šef mi je rekao da ću na početku dobivati nešto manje, a kasnije, nakon šest mjeseci znatno više, ali isto po učinku. Meni koji sam tek došao u Dublin bilo je teško čekati šest mjeseci na dobru zaradu i morao sam odbiti taj posao. Prihvatio sam drug. U restoranu. Kao kuhar na roštilju. Dotad sam znao skuhati hrenovke, frigati jaja i eventualno za sebe ispeći šniclu, veze s kuhinjom nisam imao. Sve sam to iskreno rekao šefu, i on je rekao: »Naučit ćeš«. Tjedan dana sam učio uz mentora i naučio, a već za tri mjeseca sam dobio prvu povišicu. Irci ljudima koji žele raditi sami nude napredak u karijeri i povišicu, to je kod nas gotovo nepojmljivo

Budite oprezni i nasjedajte na male novce. Oni već znaju stanje i ponudit će vam vrlo loše uvjete rade za naše radnike.

New Report

Close