Ireks aroma iz Zagreba seli u Jastrebarsko

Autor: Poslovni.hr , 11. prosinac 2016. u 22:00
Gradonačelnik Jaske Zvonimir Novosel sa suradnicima i predstavnicima Ireksa, Foto: PD

Dobra prometna povezanost, postojeći pogon na lokaciji koja je u vlasništvu Ireks arome, olakšice i dobra suradnja s javnim službama grada razlog su preseljenja poslovanja.

U punom su jeku radovi u sklopu kompleksa Ireks arome u Jastrebarskom. Gradi se upravna zgrada, pogon za proizvodnju mirisnih kompozicija i aroma, te primjensko-razvojni laboratorij dodataka za mesne proizvode unutar Komunikacijskog centra, koji se zbog toga proširuje, prenosi portal lokalni.hr. Glavni razlozi zašto je ova ugledna tvrtka, koja se bavi proizvodnjom poboljšavača i namjenskih mješavina za kruh, pecivo i slastičarstvo, odlučila svoje poslovanje nastaviti upravo u Jastrebarskom su dobra prometna povezanost, postojeći izgrađeni pogon na lokaciji koja je u vlasništvu tvrtke Ireks aroma, olakšice i dobra suradnja s javnim službama grada.

„Već kod samog planiranja preseljenja, Grad Jastrebarsko izašao je investitorima u susret na način da je oformljena nova Gospodarska zona koja obuhvaća i ovu lokaciju, a samim time, kao i stimulativnim komunalnim olakšicama ulaganje u našem Gradu postaje prihvatljivo. Upravo ovakve projekte lokalna sredina treba znati prepoznati i poduzeti sve što je potrebno kako bi zadržali potencijalne investitore te im i omogućiti što jednostavniji put realizaciji planiranog“, rekao je gradonačelnik Jastrebarskog Zvonimir Novosel. Jastrebarsko je tako od investitora ponovno prepoznat kao „business friendly“ sredina. „Paralelno se grade tri objekta, nakon čijeg završetka krajem 2017. godine sve aktivnosti iz Zagreba selimo u Jastrebarsko. Ovim preseljenjem postići ćemo znatne financijske efekte kroz smanjenje troškova poslovanja i racionalnu organizaciju rada“, rekao je Krešimir Bošnjak, glavni direktor Ireks Arome.

Komentirajte prvi

New Report

Close