Irci traže 100 radnika u Hrvatskoj

Autor: Poslovni.hr , 23. studeni 2016. u 13:15
Foto: Shutterstock

Filip ističe kako su troškovi života u Irskoj prihvatljivi, a ima mogućnost i za štednju.

Iz ove tvrtke, smještene nedaleko od Kilkennyja, nisu bez razloga došli upravo u Osijek. Naime, Hrvati su se već u ovoj tvrtki pokazali kao kvalitetni radnici, a među njima su se upravo isticali Osječani.

Od 22. studenoga Callan Bacon, odnosno cijela grupacija M&M Walshe Group koja se bavi isporukom svinjetine, slanine i kuhanih jela na globalnoj razini, oglasila je potrebu za 100 radnika, piše Glas Slavonije

Marinko koji u Callan Baconu radi samo nekoliko tjedana kaže da se prilagodio vrlo dobro. “U odnosu na Hrvatsku, ovdje je sve mnogo organiziranije. Plaća je također bolja i postoji mnogo mogućnosti za one koji su spremni naporno raditi,” kaže Marinko.

Filip ističe kako su troškovi života u Irskoj prihvatljivi, a ima mogućnost i za štednju.

"Potpuno uživam u Irskoj i Callan Baconu. Životni standard ovdje je mnogo bolji i uzbuđen sam od broja mogućnosti koje Irska ima za ponuditi. Društveni život je dobar, hrana je fantastična i obližnji grad, Kilkenny, lijepo je mjesto", opisao je Leon.

U studenome i prosincu prikupljat će se životopisi kandidata, a za operativni rad u proizvodnji ponuđeno je sto radnih mjesta.

Cijeli članak pročitajte ovdje.

Komentirajte prvi

New Report

Close