Investicija vrijedna više od pola milijarde kuna: Rabac dobiva dva nova luksuzna ljetovališta za više od 2.700 gostiju

Autor: Poslovni.hr , 26. travanj 2017. u 09:58
Foto: Duško Marušić / Pixsell

Ukupan je investicijski ciklus Valamar Rivijere u ovoj godini vrijedan 873 milijuna kuna.

Velika turistička investicija je pred završetkom, a riječ je o najvećem ovogodišnjem ulaganju u čitavom hrvatskom turizmu, dva su nova luksuzna ljetovališta Valamar Riviere u Rapcu, Family Life Bellevue Resort i Valamar Girandella Resort, koji će svoje prve goste primiti već početkom lipnja.

Ključna ovogodišnja investicija Valamara vrijedna je više od pola milijarde kuna, a ti će objekti kategorije četiri i pet zvjezdica moći primiti više od 2.700 gostiju. Ljetovališta će raspolagati sa 764 smještajne jedinice, 17 restorana i barova, 13 bazena, Maro klubom i igralištima za djecu, dvama zabavnim centrima, wellnessom, unutrašnjim i vanjskim fitnessom, bike centrom i ostalim sportskim sadržajima, uz uređenu plažu, šetnicu i parkinge otvorene svim građanima i posjetiteljima.

Kako piše Glas Istre, ukupan je investicijski ciklus Valamar Rivijere u ovoj godini vrijedan 873 milijuna kuna, od čega je 97,6 milijuna namijenjeno podizanju kvalitete Camping Resorta Lanterna.

Komentari (3)
Pogledajte sve

e kol. ozapa, baš mi je drago da si ovo napisao…znanstvenici koji su zaposleni u Hrvatskoj, a u međuvremenu su odradili stručno usavršavanje u inozemstvu počeli dobivati rješenja Porezne uprave o plaćanju poreza na prihode koje su pritom imali.

Riječ je o oko od 500 do 800 uglavnom mlađih stručnjaka koji su u proteklih pet godina na usavršavanjima bili preko ugovora o radu na određeno, i neki od njih mogli bi sada platiti i do sto tisuća kuna poreza na svaku godinu koju su proveli u inozemstvu.[/url]

eto, nemoj generalizirati…svaki dan svjedoćim o tome kako ljudi bi htjeli raditi, graditi, obrazovati se, poboljšati standard, ali ne ide, NE SMIJE se, odmah te lupi neka kazna!”!!

@Barbosa
Kada se Hrvati uhvate knjige i nauče nešto kompleksnije od otčepljivanja boca i slaganja kreveta te smognu hrabrosti poduzeti rizik i uzeti sudbinu u svoje ruke tek tada se mogu nadati da će možda postati nešto više od običnih slugu.

da, 2.700 STRANIH gostiju kojima hrvati na svome moru moraju biti sluge i građani drugog reda jer im ekonomska neimaština ne dozvoljava niti da si priušte kavu u predmetnim sadržajima prikladnih nazva Family Life Bellevue Resort i Valamar Girandella Resort

New Report

Close