Investicija od 6 milijuna eura: Plodine otvorile novi supermarket i zaposlile 45 djelatnika

Autor: Poslovni.hr , 17. siječanj 2018. u 14:11
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL

Novi supermarket, koji je izgrađen po najnovijim standardima Plodina, prostire se na 2.000 četvornih metara i broji 180 parkirnih mjesta.

U gradu Puli, na adresi Mutilska 60b, Plodine su danas otvorile svoj 81. po redu prodajni centar. Novootvoreni supermarket Pula već je 11 supermarket Plodina u Istri, a ujedno i drugi prodajni centar Plodina u gradu Puli, pored supermarketa u ulici Jurja Žakna.

Vrijednost investicije iznosi 6 milijuna eura, a otvaranjem ovog supermarketa otvorena su i nova radna mjesta, njih ukupno 45. Novi supermarket, koji je izgrađen po najnovijim standardima Plodina, prostire se na 2.000 četvornih metara i broji 180 parkirnih mjesta. Načinom raspodjele odjela i asortimana, potrošačima pruža funkcionalnu i ugodnu kupovinu, uz primjenu najmodernijih standarda u trgovini.

„Grad Pula jedna je od vodećih turističkih destinacija, a otvaranjem ovog supermarketa u  gradu Puli vjerujemo da ćemo doprinijeti unapređenju maloprodajne, ali u ukupne turističke ponude, te širokom ponudom prehrambenih i neprehrambenih proizvoda po povoljnim cijenama, maksimalno zadovoljiti sve potrebe kako stanovništva otoka tako i turista tijekom turističke sezone.“, ističu iz Uprave Plodina.

Komentirajte prvi

New Report

Close